Hani doğaya saygı

Sahil yolu doğaya acımıyor.

Hani doğaya saygı

Doğadaki tahribatı en aza indireceğiz diye başlanan yol inşaatı tam bir doğa katliamına dönüştü.

Samsun-Sinop arası yol inşaatının Yakakent-Gerze geçişindeki yol çalışmalarında, Gerzeliler tarafından alçak tarla diye bilinen mevkinin şu andaki durumu, yol çalışmaları bittikten sonra eski haline dönüştürülecek diyenleri yalancı çıkaracağa benziyor.

Değirmenlerde alçak tarla diye tabir edilen ve Gerze’nin zaten az sayıda olan plajlarından birine dökülen harfiyatın çevreye verdiği zarar azımsanmayacak kadar fazla.

Zaten yolun tüm sahilden gelerek bozduğu ekolojik denge orada tam yürekleri burkan cinsten.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup Kemal KALYONCU
Yakup Kemal KALYONCU - 13 yıl Önce

Başlıktaki sorunun muhatabı, haberin hemen sağındaki ankette ismi en başa yazılan, festivallerde hala "sayın bakanım" diye karşılanan, en acısı da hala kendisine umut bağlanan beyefendidir.
Karadeniz otoyolu getirdiği ulaşım kolaylığı karşılığında Karadenizin ve Karadenizlinin kalbine saplanmış bir ihanet abidesidir.
Yurtdışına yiyelim içelim seyahatleri düzenleyen devletlûlar, İtalya'daki, İsviçre'deki viyadükleri, kayak merkezlerini kent merkezlerine bağlayan otoyolları hiç mi görmediniz?
Ey istemezükçüler, Karadenizde "SAHİL", "KUMSAL", "PLAJ" kalmadı farkında mısınız?

Erol Metinkaya
Erol Metinkaya - 13 yıl Önce

Hani İdemliden sonra kıyı bozulmayacaktı.Götürdükleri,getirdiklerinden çok olan yatırım ne işe yarar.Herzaman olduğu gibi gerzelinin aklı sonradan gelir ama iş işten geçmiş olur.Barınak buna örnektir.Sahil yolu doğayı bozmayacak diyenler acaba ne düşünüyorlar.

sağır sultan
sağır sultan - 13 yıl Önce

Hafta sonu Ankarada bişeyler oldu. Siz hafta sonu tatilinde ,hafta sonu uykusundaydınız herhalde.İnsan duyduklarını yazar bari. Hayret vallaaa.

Etidör notu: Bu konuda halen resim ve yazı bekliyoruz, Uyarılarınız için teşşekkürler.

banner381
SIRADAKİ HABER