Bu Şölen Görülmeye Değer.

Gerze Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri beğeniye sundu.

Bu Şölen Görülmeye Değer.

  20 Nisan 2012 Cuma günü saat:10.30 da Gerze Anaokulunda gerçekleşen program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Ş. Gül Çakır kısa bir konuşma yaptıktan sonra kutlama programına geçildi.

  Minikler giydikleri rengarenk kıyafet ve kostümlerle salonu adeta bayram yerine, bir çiçek bahçesine çevirdiler.

Minikler Şiirler okuyup parodiler, skeçler sundular, birbirinden güzel oyunlar oynadılar. Hele bir de sembolik bir düğün merasimi gerçekleştirdiler ki gerçekten muhteşemdi.
 
Romen havasıyla ilk olarak sahne alan minikler  gönüllerince oynayarak gerçek Romenlere taş çıkarttı. Düğün merasimine geçilmeden önce miniklerin Arılı Palyonço Gösterisi ise ilkbahara girdiğimiz şu günlerde sahneye ayrı bir renk kattı, sahne alan minikler bol bol alkışlandı.

  Gerçek nikah ve düğünde neleri yaşıyorsanız, bu düğünde de hepsini eksiksiz görmeniz mümkündü. Düğünün fotoğrafçısı bile unutulmamıştı. Gelinle damadın salona gelişleri, çiftlerin ilk dansları, gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde başarı ile gerçekleştirilen nikah töreni, evlilik cüzdanının verilmesi, oyunlar, takı merasimi hepsi ama hepsi gerçeğinin bir kopyası idi. Düğün gelinle damadın arabalarına bindikten sonra gelinin çiçeğini davetlilere fırlatması ile sona erdi.

  Çiçek bahçesindeki şölen miniklerin halay çekmesi ile sona erdi.

  Bizlere her yıl içimizi ısıtan yeniliklerle buluşturan, geleceğimizi emanet edeceğimiz minikleri hayata hazırlayan Gerze Anaokulu Müdürü Ş.Gül Çakır ile okul öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkürler ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.  

Fotoğraf görüntülerini izlemek için haber başındaki turuncu foto galeri lingini tıklayınız.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2012, 19:29
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER