Çocuklarımız emin ellerde

Yıllardır İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğünü başarıyla yürüten Süleyman Gümüş, emaneti yeni müdürümüz Ahmet Genç’e emanet etti.

Çocuklarımız emin ellerde

İlçemize yeni atanan ilçe milli eğitim müdürümüz Ahmet Genç, 1958 Çorum İli Kargı İlçesi doğumlu olup, 17 yıldır çeşitli görevlerde idarecilik yaptı. Yöneticilik olarak ilk görevini 1994 yılında Çorum’un Osmancık İlçesinde şube müdürü olarak yapan Genç, daha sonra sırasıyla Çorum’un Kargı İlçesi ile Antalya’nın Gündoğmuş İlçesinde görev yaptıktan sonra Gerze’ye atandı.

Bu zamana kadar olan tecrübesini Gerze Halkıyla, öğretmeniyle, öğrencisiyle paylaşacağını anlatan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gerze Halkı’nın, gayet mülayim, insancıl ve kültürlü olmasının, kendisini çok sevindirdiğini söylerken, “Ben Çorumluyum. Bizim hep denize açılan penceremiz de Sinop oldu. Bu nedenle Sinop’a hep hayran olmuşumdur. Önümüz günlerde Gerze’deki tecrübeli öğretmen ve öğrenci kitlesiyle önemli başarıların altına imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
personel
personel - 13 yıl Önce

sayın müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz hayırlı olsun

CENK HAKTANIR
CENK HAKTANIR - 13 yıl Önce

YENİ MÜDÜRÜMÜZE GERZEMİZE HOŞGELDİNİZ DER, YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. KENDİSİNDEN GERZEDEKİ EĞİTİM SEVİYESİNİN TEKRAR YUKARILARA ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTİR, İŞLERİ DİĞERLERİ GİBİ BÜROKRASİYE BOĞMAMASINI HATIRLATIRIZ. İNŞALLAH GERZE EĞİTİMDE TEKRAR İYİ YERLERE GELECEKTİR.

burak
burak - 13 yıl Önce

yenı görevınde basarılı olacagına emınım babacıgım inşallah burdada öncekıler gıbı bızım le anı yere koydugun diyer öğrencileride basarıya göturmek ıcın elınden gelenı yapacagına emınım allah yardımcın olsun daha nice basarılara ulaşman dileğiyle...

veli demircan
veli demircan - 13 yıl Önce

ilçemize yeni atanan müdürümüze görevinde üstün başarılar diler ilçemiz için hayırlı olmasını dileriz istanbul anadolu yakası gerzeliler dernegi yönetim kurulu adına başkan veli demircan

banner381
SIRADAKİ HABER