Bunlar da ihalezede

İptal olan ihalenin bir türlü tekrarlanamaması 30 aileyi mağdur ediyor.

Bunlar da ihalezede

Gerze Belediyesi, temizlik işlerinin özelleştirilmesi kapsamında açtığı ve sonucunda Cemal Aksu’nun kazandığı ihale kaybeden tarafın itirazı sonucu iptal olmuştu. Bu nedenle temizlik şirketinde çalışan 41 kişiden, zorunlu çalıştırılan 11’i hariç tam 30 kişi bir anda açıkta kaldı.

Edinilen bilgiye göre çok küçük bir eksiklik yüzünden iptal edilen ihale sonrası ortada kalan insanların, işsizliğin hat safhalara geldiği ülkemizde iş bulma ve evine bir lokma ekmek getirebilme mutluluğu kelimenin tam anlamıyla kursaklarında kaldı.

Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Bu insanların kendilerinden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı mağdur kalması en az onlar kadar benim de canımı acıtıyor. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdik. Bu insanların mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalarımızı çok hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Büyük bir aksilik çıkmazsa ihaleyi en geç Mart ayının 3’ü veya 4’üne yetiştireceğiz.” dedi.

Günümüz de büyük bir işsizlik belası pek çok insanın sıkıntısıyken, bir de iş bulupda böyle durumu yaşayan insanların olması, İlçemiz için kocaman bir ayıp olarak ortada duruyor. Bütün bunların yanında, iş bulmanın güvencesiyle temel gereksinimleri için çektikleri banka kredilerinin taksitleri sıkıştırdıkça acı katlanarak devam ediyor. Ne banka dinler seni, ne de alacaklılar.

Gerze Gündem olarak Allah bu insanlara kolaylık versin diyor ve işin takipçisi olacağımızı bilmelerini istiyoruz.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

neden ihale iptal edildi, yoksa milletin bilmediği bir sey mi oldu yaptığınız ihale de? yoksa durup dururken kimse ihaleyi mahkemeye vermez.

ihale hic karıştırılmasaydı bu insanlar ortada kalmayacaktı.

bu ihale değişikliğinde belediyenin acaba ne karı olacaktı?

şu anda yapılan bu yanlıştan dolayı ortada kalan onlarca insanın mağduriyeti sizin ah vah demenizle acaba giderilmiş oluyor mu?

bence o kadar masum değilsin başkan...

gerzelii
gerzelii - 13 yıl Önce

sen türkülerini söle başkan

RIZA
RIZA - 13 yıl Önce

MİLLETE GELİNCE AT TUT. İŞVERMEYE YADA İŞ YAPMAYA GELİNCE TISSS.
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR ARTIK DEĞİLMİ OSMAN??

gerçek gerzeli
gerçek gerzeli - 13 yıl Önce

başkanın türkü söylemeye fırsatı mı var ey gerzeli sen gerçekten gerzeli olsan yapılanları görür de bu yazıyı yazmazdın bir insan bu kadar kör olamaz aç gözlerini de etrafına iyi bak....

ne yapildı?
ne yapildı? - 13 yıl Önce

ne yapildi davalar actiginiz cengiz insaaat bi selale yapti bi parmak bal caldi baska ne yapildi ??

İHALE
İHALE - 13 yıl Önce

NEDEN İHALENİN İPTAL SEBEBİNİ AÇIKÇA YAZMIYORSUNUZ.

banner381
SIRADAKİ HABER