Gazi Okulunda Büyük Tören

İl ve Türkiye derecelerine imza atan öğretmen ve öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Gazi Okulunda Büyük Tören

  25. Mayıs 2012 Cuma günü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulunda yapılan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Sinop Beden eğitimi öğretmenleri Spor kulübü başkanı Mehmet Akalın ve 3 kulüp yöneticisi ile okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen törende;

İlk ödül, Okulun minikler voleybol takımını 2011 yılında il ve grup birinciliği ile Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıran ve takımını Türkiye 5.liğine taşıyan,

2012 yılında yine aynı takımı il ve grup birincisi yaparak Türkiye finallerine taşıması ile ilgili başarıları il genelinde yankı bulan okulumuz sınıf öğretmeni Öğretmeni Murat Olgunsoy’ a plaketi Sinop Beden eğitimi öğretmenleri spor kulübü başkanı Mehmet Akalın tarafından verildi.

2. ödül ise bir süre önce Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu lisesinde yapılan il matematik 2.etap yarışmasında birinci olan G.M.K.İlköğretim okulu 8.sınıf öğrencileri Sevgi İdil Budak ve Simge Dönmez’ e İlçe Milli eğitim müdürü Ahmet Genç tarafından verildi.

3.ödül  İlimizde yapılan İlköğretim okullar arası şiir yarışmasında G.M.K.İlköğretim ilkokulunu temsil ederek İl 2.liğini kazanan Busehan Özer’ e verildi.

4.ödül ilçemiz ilköğretim okullar arası SBS’ ye hazırlık sınavında ilk 10’ a giren başarılı öğrencilerin oldu.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2012, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 12 yıl Önce

bende gazi mustafa kemal ilköğretim okulunda kitap okuma yarışmasında sinoba giden 3 kişinin arasındaydım süper bi hediye aldım galiba 4. sınıf kitabıydı harika bir hediyeydi burdan müdür ve müdür yardımcıma teşşekkür ediyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER