Hayaline Kavuşuyor

Emekli öğretmen Minevver Arslan hayaline kavuşuyor.

Hayaline Kavuşuyor

  Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Gerze Kaymakamlığına vekaleten bakan Gerze Kaymakamı Okan Daştan, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop İl Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel ve Gerze Halk Kütüphane yetkilisi Suat Altuntaş yıllardır hayalini kurduğu Gerze Yuvam Sitesi mevkiinde bulunan 600 metre kare içerisindeki 2,5 katlı villasını eğitime destek vermek amacıyla kütüphaneye bağışlamak isteyen emekli öğretmen Minevver Arslan’ı ziyaret etti.

  Bağış yapmak isteyen emekli öğretmen Minevver Arslan, “Uzun yıllardır hayalim ilçeme bir okul yaptırmaktı fakat imkanlarım doğrultusunda bunu gerçekleştiremedim. Bu villayı yaparken bir gün kütüphaneye bağışlayacağımı düşünerek ona göre projelendirdim. Bir okul yaptıramadım ama burayı kütüphaneye bağışlayarak eğitime katkıda bulunacağım için çok mutluyum. Bölge olarak bir çok okula yakın olması ve ilçemizde bulunan yüksek okula da faydası olacağını düşünüyorum.” dedi.

  Turşucu, “Kütüphane olarak gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacağız. “Emanetiniz bizim emanetimizdir.” Yapmış olduğunuz bu örnek davranış hem kendi adıma hem de bakanlığım adına onur vericidir, size minnettarım.” dedi.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 19:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER