Minikler Göz Doldurdu

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin gösterileri seyircilerden tam not aldı.

Minikler Göz Doldurdu
HABERİN GALERİSİ
Ebru Sergisi ve Gösteri

Ebru Sergisi ve Gösteri

  Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları ebru sergisi ve okuma bayramı şenliği Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, okul müdürleri ve velilerin katılımlarıyla 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 19 15 de sergi açılışı ile başladı. Program Ebru sergisinin gezilmesinin ardından okuma bayramı şenliği ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Okul Müdürü Recep Barış VAROĞLU tarafından programın açılış konuşması yapıldı.

  Okul Müdürü VAROĞLU, “Sevgili öğrencilerimiz, sizler bu yurdun geleceği ve umudusunuz. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek ve aydınlanacaktır. Yurdumuz sizlerle daha güçlü, daha mutlu ve daha uygar olacaktır.” dedi. İzleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

   Programda öğrenciler yaptıkları dans gösterileri ve skeçlerle izleyenleri büyüledi. Minik öğrenciler özellikle “Koro Şarkıları”,“10. Yıl Marşı” ve “Memleketim” dans gösterileri ile izleyicilerden bol bol alkış aldı. Şenlik sonunda öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Şenlik; öğretmen, öğrenci ve velilerin hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 15:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER