Yenikent ve Belören okulları kapanabilir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenlediği forum toplantısında 2010-2011 öğretim yılının değerlendirmesini yaptı.

Yenikent ve Belören okulları kapanabilir.

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Kültür ve Sanat Merkezinde yaptığı toplantıyla 2010-2011 öğretim yılının değerlendirmesini ve gelecek yıl için yapılması gerekenleri tartıştı.

Moderatörlüğünü İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necip Vardal’ın yaptığı forumda bir önceki yıl yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Karlı, Yenikent, Belören, Atatürk, Zehra Tarı ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okullarından ikişer temsilci, kendi sorunlarını sunum şeklinde katılımcılara aktarırken, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’in dikkatlice not alması gözlerden kaçmadı.

Toplantıda okul temsilcileri tarafından, bazı okullarda dersliklerin yetersiz olması, çok kullanım amaçlı salonların bulunmaması, kütüphane ve fen laboratuarlarının olmaması gibi fiziki eksikliklerin yanında, bazı ders kitaplarının yetersizliği, bazılarında ise öğretmen kılavuzunun bulunmaması genel sorunlar olarak aktarıldı.

Yenikent ve Belören köylerindeki okulların öğrenci azlığı nedeniyle birleştirilmiş sınıflarda eğitime devam etmek zorunda kaldığı, yakın bir zamanda da okulların kapatılma ihtimalinin olduğu öğrenildi.














Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
batuhan iyi
batuhan iyi - 10 yıl Önce

keşke okulumuz kapanmasa

banner381
SIRADAKİ HABER