Judocuların gösterisi nefes kesti.

Sinop ve Samsun illerinden gelen judo sporcuları Gerze kapalı spor salonunda gösteri müsabakaları yaptı.

Judocuların gösterisi nefes kesti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Judo il temsilciliğinin 2011 yılı faaliyet programında yer alan Çevre İller Arası Ortak Çalışma Kampı ve İkili Müsabaka Turnuvası, 27-29 Haziran 2011 tarihleri arasında Gerze Spor Salonunda düzenlendi.

Gerze Judo Takımının antrenörü Orhan Akpınar, Samsun il karmasının 60 kişilik kafileyle katıldığı program sayesinde Gerzeli judocularla bölge takım sporcularının kaynaşmasının sağlandığını, karşılıklı olarak tecrübe ve deneyimlerin arttırıldığını söyledi.

Gerze’de kaldıkları 3 gün süresince boşta kalan zamanlarında ilçemizi gezen Samsun il karmasının sporcu ve idarecileri memnun bir şekilde ayrıldılar.

Yapılan etkinliğe, geçtiğimiz yıl Gerze festivalinde yapılan turnuvaya katılan, 60 yaş üstü Avrupa ve dünya dereceleri bulunan ve en son 14 – 19 Haziran 2011 tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasında 3. olarak ülkemizin tek madalyasını da alan Mustafa Balcı da yer aldı.

Gerze’de judo sporunu yoktan var edip başarıdan başarıya koşturan Orhan Akpınar; etkinlikten dolayı Samsun il karmasının sporcu ve idarecilerine teşekkür etti.

























Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER