Yeterki okusunlar.

Gerze' ye bir yenisi daha eklenen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda içinde 100 temel eseri barındıran kütüphane açıldı.

Yeterki okusunlar.

17 Mayıs Salı günü saat 14.00’de Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay ve okul müdürleri ve okul aile birliğinin Gazi İlköğretim Okulunun Bilgisayar Laboratuvarına kütüphane eklenmesiyle açılışını yapmak üzere toplandılar.

Türkiye okuyor kampanyası çerçevesinde bir yenisi daha oluşturulan kütüphanenin, 100 temel eseri Gerze Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından öğrencilerin ders dışındaki saatleri kültürel etkinliklerle geçirmesi amaçlanıyor.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, bu kütüphanenin oluşumunda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Okul Müdürüne ve Okul Aile Birliği Başkanına teşekkür etti.













Kütüphanenin açılışından sonra Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurum ve kuruluşlarına yakışmayan görüntü kirliliğinin giderilmesi amacıyla örnek olunması için Gazi İlköğretim Okulunda kampanyaya start verdi. Kampanyaya İlçemiz Belediye Başkanı Osman Belovacıklı destek verdi.










Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER