Ekmeğe %15 zam geldi.

Gerze’de uzun zamandır 65 kuruş olarak satılan ekmek bu sabahtan itibaren 75 kuruş oldu.

Ekmeğe %15 zam geldi.

Gerze’de uzun zamandır 65 kuruştan satılan ekmek Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonun Sinop ve ilçe odalarının onayıyla 75 kuruşa yükseltildi.

Fırıncılar odasının 350 gram ekmeği 1 Liraya satalım önerisini değerlendiren esnaf odaları birliği, bugünden itibaren 300 gram ekmeğin 75 kuruşa satılmasına karar verdi.

Esnaf odasının kararı onaylamasının ardından ekmeğe gelen 10 kuruş zammın gerekçesi olarak, artan maya ve un fiyatları gösterildi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerze
gerze - 12 yıl Önce

biz ekmek fiyatları düşsün diye beklerken üstüne zam yapmışlar. fırıncılar kazanırken şimdi daha çok kazanacaklar. olan garibanlara oluyor. fırıncılar bir daire yapımına ve otobüs alımına daha başlarlar herhalde.

ekmek tüketen
ekmek tüketen - 12 yıl Önce

fakiri zengini ekmek yemek zorunda zam olacak ucuzluk da olacak ama ne zaman biri cıksa ben 500 ze satacam dese sattırmazlar bu rası böyle bir ülke kimsenin parasında gözümüz yok gerze de fırın işleten lerin ekenomik durumuna şirket kurdular simdi sıra berberlerde sakal 5 milyon haydi hayırlı tıraşlar

h.a.
h.a. - 12 yıl Önce

zamı savunan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanının görevi sadece esnafın zam işlerinimi takip eder. ekmeğin içinden çıkan çuval parçalarını, ekmeğin ununun kalitesiz olması sebebiyle çamur gibi olmasınıda takip etseler daha hoş olmazmı.

banner381
SIRADAKİ HABER