Alev Erenler Atandı.

GMYO’nun yeni müdürüne hoş geldin ziyaretinde bulunduk.

Alev Erenler Atandı.

Gerze Gündem Haber, Gerze Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Yardımcı Doçent Doktor Alev Erenler’i makamında hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Alev Erenler Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktorasını da tamamladı ve özel sektörde bir süre çalıştıktan sonra 2009 yılında ilk görev yeri olan Gerze Meslek Yüksekokulu’na atandı.

Gerze Meslek Yüksekokulunda Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğretim Görevlisi olarak yedi yıl çalışan Alev Erenler, Adanalı. Gerze ‘de ailesi ile birlikte yaşıyor ve Gerze’yi çok sevdiği için meslek hayatına burada devam etmek istiyor.

Erenler, “Okulumuz uygulamalı eğitim alanında hizmet veren meslek yüksekokulları arasında seçkin bir yere sahip. Bu bağlamda her geçen yıl kalitemizden ödün vermeden ilerlemeyi prensip ediniyoruz. Okulumuzda toplam 1500 öğrencimiz bulunuyor. Bu sene okulumuza olan ilgi oldukça yoğun. Ek yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından okulumuzu kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri devam ediyor. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni öğretim yılında okulumuzda okumaya hak kazanmış öğrenci sayısı hakkında kesin bilgiye ulaşacağız. Ayrıca bir sonraki eğitim-öğretim dönemimizde de aşçılık bölümü açarak öğrencilerimize bu alanda hizmet vermek istiyoruz.

Okulumuzu kazanan öğrencilerin bir kısmı kalacak yer problemini çözüme kavuşturdu fakat bazı öğrencilerimiz barınma problemi yüzünden kaydını sildirmek zorunda kaldı. Ben inanıyorum ki barınma sorunu tamamen çözüme kavuştuğunda Gerze Meslek Yüksekokulu daha çok gelişim gösterecek ve bu gelişimden Gerze de faydalanacak.

Gerze Meslek Yüksekokulunda yeni bir hayata adım atmış olan öğrencilerimize okulumuz adına Hoş geldin diyor, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm meslektaşlarım ve öğrencilerim adına hayırlı olmasını diliyorum. “ şeklinde açıklamada bulundu.

Gerze Gündem Haber olarak yetkililere sesleniyoruz. Gerze’de okumaya hak kazanmış çocuklarımız barınma problemi yüzünden artık mağdur olmasınlar. Gerzeliler misafirperverlikleriyle tanınırlar, Devletimiz de bu anlayışla özverili çalışmalarını daha da hızlandırsın bu ülkenin geleceği için sağlam adımlar atılsın.




 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 13:30
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER