Başkandan Galoşmatik

Gerze Belediyesi tarafından Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Anasınıfına ve Gerze Anaokuluna galoşmatik hediye edildi

Başkandan Galoşmatik

  09 Aralık 2013 Pazartesi günü Gerze Belediyesi tarafından temin edilen Galoşmatikler Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Anasınıfına ve Gerze Anaokuluna hediye edildi. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı konuşmada;” Anasınıflarımızın ziyaretlerine gelen vatandaşlarımızın bina içinde rahat edebilmeleri için özellikle yaşlı insanlarımızın rahat kullanabilmeleri amacıyla Belediyemiz tarafından galoşmatik alınarak okullarımıza hediye edilmiştir. Ayrıca her bir okula 500 adet galoş alınmıştır. Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız güle güle kullansınlar.” dedi.


Gerze Anaokulu Müdürü Selçuk Demir Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür etti. Demir konuşmasında,” Anaokulumuzun hijyenik ortamının sağlanması için galoş giyilmesi zorunludur. Fakat galoşların ayakkabı üzerine geçirmek çoğu kişi için sorun oluyordu. Galoşmatik sayesinde galoş takmak isteyenlere sadece ayaklarını makineye uzatmak kalıyor.” dedi.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadriye GENÇ
kadriye GENÇ - 10 yıl Önce

sayın başkanım gazi ana sınıfına hediye ettiğiniz goloşmatik makinesı için okul velileri olarak teşekkür eder,çocuklarımızın sağlıkları ile ilgili göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı şükranlarımızı sunarız.

banner381
SIRADAKİ HABER