Hizmet Yolunda İlerleyeceğiz

Kıymetli gönüldaşlarım, Değerli dava arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi’nin inanmış mensupları, Sevgili Gerzeli kardeşlerim, Geleceğimiz, gözbebeğimiz sevgili gençlerimiz,

Hizmet Yolunda İlerleyeceğiz

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimiz tarafından Gerze Belediye Başkanlığı için aday gösterilmiş bulunuyorum. Adaylığım 08.Aralık.2013 tarihinde İstanbul da yapılan 3 ncü etap aday açıklamasında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ tarafından açıklanmıştır

Partimizin adayı olarak çıktığım bu yolda, sizlerle birlikte, hak ettiğimiz başarıyı birlik beraberlik içerisinde yakalayacağımıza, Bunun için yorulmak bilmeden, bütün Gerze yi kucaklayarak çalışacağız.. Gerze de yaşamlarını sürdüren esnaf, işçi, memur, öğrenci, Köylü, Emekli ve İşsiz kardeşim, sizin aranızdan çıkmış bir kardeşiniz olarak, beni ve çalışma arkadaşlarımı bağrınıza basacağınıza inancım tamdır. İşte bu yüzden sizlerle kucaklaşacağız.

Sinop un en güzide ilçesi olan ancak modern bir Köy olarak görülen Gerze yi yaşanılabilir bir kent, bir cazibe merkezi haline getirmek için siz değerli Gerzelilerin bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Bize güvendiğinizi biliyorum. Sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışacağımıza, gözbebeğimiz evlatlarımıza “geleceğin kentini bırakacağımızın bilinmesini istiyorum. Talip olduğumuz emanetin kıymetinin farkındayız.

Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun,

Sizlerden alacağım güç ve Canab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla en güzelini yapacağımıza inanıyor, sevgi, saygı ve muhabbetler sunuyorum.

NOT: Projelerimizi ve Belediyecilikle ilgili düşüncelerimizi içeren detaylı basın açıklaması ileriki günlerde yapılacaktır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
sadettin kutlu
sadettin kutlu - 10 yıl Önce

ayhan bey bilgisi çalişkanliği ve projeleriyle gerze'yi gelecek yüz yila hazırlayacak bir başkan olacaktır.

hidayet
hidayet - 10 yıl Önce

sevgili başkan çok kıymetli abim müdürüm başaracagına yürekten inanıyorum çalışkanlıgın azmin sende oldugunu biliyorum allah yolunu açık etsin

ahmet yalım
ahmet yalım - 10 yıl Önce

ayhan bey gerze için bir şanstır..her yönüyle tanıdığım mükemmel bir potre..başarıları diliyorum ..hayırlı sonuçlar bekliyoruz..

banner381
SIRADAKİ HABER