Bektaşağa Park Yıldız kapılarını basın mensuplarına açtı

Sinop Merkez Bektaşağa köyü göleti yanında yer alan ormanlık alanda kurulan ve işletmeciliğini Sinoplu yatırımcı ve başarılı iş kadını Ayşe Serpil Yıldız’ın yaptığı Sinop Park Yıldız, kapılarını Sinop'ta görev yapan basın mensuplarına açtı.

Bektaşağa Park Yıldız kapılarını basın mensuplarına açtı

  İçerisinde cafe, Restaurant, at çiftliği, ATV safari, Yürüyüş parkuru, çocuk eğlence parkı, toplantı salonları ve daha birçok farklı hizmet alanlarının bulunduğu Sinop Park Yıldız işletmecisi Ayşe Serpil Yıldız, basın mensuplarına işletmeyi tanıttı. 

Sinoplulara hizmet vermekten duyduğu mutluluğu belirten Ayşe Serpil Yıldız; tesisin Ramazan ayında iftar programlarına ev sahipliği yapacağını söyledi. Yıldız; "Sinop turizmine kazandırdığımız Bektaşağa göleti mesire alanı 18 Nisan 2015 tarihinde tüm doğa severlere kapılarını açtı. Gölet kenarında yapımı tamamlanan 250 kişilik kapalı, 400 kişilik açık hava restoranı mevcuttur. Yapımında orman dokusuna uygun, tamamıyla ahşap mimari kullanılmıştır. Restoran mönüsünde özel olarak marine edilmiş kırmızı et ve beyaz et çeşitleri olup hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu ise açık büfe kahvaltı hizmeti verilmektedir. Buna ek olarak 1500 kişilik düğün ve organizasyon alanı, 180 kişilik piknik hizmeti sunulan alanı mevcuttur. Tesiste orman içi yollarda doğa yürüyüşleri yapılabilir. Ayrıca at binme ve atv motorlarla gezinti yapılabilir. Sonbahar aylarında, yapımına başlanması planlanan bungolow evler içinde hazırlıklar tüm titizliğiyle devam etmektedir. Konaklama hizmeti 2016 yılının bahar aylarında verilmeye başlanacaktır. Ramazan ayında da hizmet vermeye devam edecek olan tesisimizde, iftara özel menülerimiz hazır olup, siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

İş kadını Ayşe Serpil Yıldız, düzenlediği basın toplantısı ardından gazetecilere tesisi gezdirdi. Program göl kenarında semaver çayı eşliğinde yapılan sohbet ardından sona erdi.






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 11:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin bodur
hüseyin bodur - 9 yıl Önce

ayşe ahnim si̇zi̇ en sami̇mi̇ duygularimla kutluyorum...böyle bi̇r tesi̇si̇ sinoplulara kazandirdiğinizdan dolayi bi̇r yatirimci olarak,hemşehri̇mi̇z olarak helal olsun di̇yorum...başarilariniz dai̇m olsun,herşey ama herşey gönlünüzce olsun i̇si̇tyi̇or, di̇li̇yor ve zrzuluyorum..Allah utandirmasin di̇yorum..saygi fve sevgi̇leri̇mle...

BÖYLE OLMAZ
BÖYLE OLMAZ - 9 yıl Önce

keşke güzelliği kadar hizmeti de güzel olsa. verdiğin paraya karşi karniniz doymuyor demek yeterli sanirim. çalişanlari çok güleryüzlü ama işletme hizmeti vasat ki vasat

Gerzeli Emre
Gerzeli Emre - 9 yıl Önce

tesise gittim.mekan çok güzel tasarlanmış, gezinti yolları harika, orman insanı büyülüyor sanki.ancak işletme ve hizmette sanırım acemilikten kaynaklanan aksamalar var.bu yorumu eksiklerinizi düzeltin amacıyla yapıyorum.kahvaltıda çeşit çok az ve hizmet çok yavaş.gittiğimde çok kalabalıktı ama tedbirlerinizi ona göre almanız gerekiyor.hiçbir mazeret hizmetin aksamasına gerekçe olamaz.çeşir az olduğu gibi bazı ikramlar bitmişti ve alamadık.birkaç tecrübeli garson bu işi halledecektir mutlaka.mekan güzel misafirlerimizi götürebiliriz, ancak fiyatlar da uygun olmalı tabi.

banner381
SIRADAKİ HABER