Belovacıklı’dan Müjde

İlçenin kanalizasyon şebeke ve terfi merkezinin tamamının değişeceği müjdesini verdi.

Belovacıklı’dan Müjde

  Konu ile ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gazetemize verdiği demeçte; “Projesi hazırlanarak ilgili Bakanlığa gönderilen ve Bakanlık bünyesindeki işlemleri tamamlanan ilçemiz kanalizasyon şebeke ve terfii merkezi inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak, 1956 yılındaki Gerze yangınında sonra yapılan inşaatla birlikte tamamlanan şebeke aradan geçen 57 yıllık süre zarfında kısmı iyileştirilmelerle bugüne kadar getirildi. Ama son dönemlerde artık şehrin kanalizasyon yükünü çekemeyecek duruma gelmişti. Hemşerilerine müjdeyi veriyorum, inşaata en kısa sürede başlanacak ve modern şehirciliğin en önemli unsurlarından biri olan kanalizasyon şebeke ve terfi merkezimizin inşaatını en kısa sürede bitirerek şehrin en önemli alt yapı sorununu da çözmüş olacağız” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

sayın başkan sen milletle dalgamı geçiyorsun..alt yapı çalışmalarına başlayacakmışş..senki göreve geldğinden beridir,parke taş döşeyip durdun gerzenin her yerine bu taşları döşedin,şimdik yeniden bu yolları bozacak kanalizasyon döşeyeceksin değil mi.neden parke taş döşemeden yapmadın alt yapıyı.ya parke taşçıyla ortaksın yada bir çıkarın vardır demekki?yazıktır belediyeyi zarara uğratmaktır bu,seçim için göz boyamaktır.defalarca burada gerzeli bir çok kişi dile getirdi alt yapı olmaan yolların yapılmasının yanlış olduğunu,siz şimdik mi fark ettiniz sayın başkan.

vatandaş
vatandaş - 11 yıl Önce

tedaş la anlaşıp kablolarıda yer altına alın bi zahmett...

kandıramazsın bizi
kandıramazsın bizi - 11 yıl Önce

sevgili gerzeli kardeşim.bu düşünce kendini akıllı sanar milleti enayi.taş döşediler şimdi söküp alt yapı yapacaklarmışşşşşşşş.sevsinler sizin aklınızı.bu işide ihale edecek.anlayan anlar seçim yaklaştı.geçen seçim gibi meydan boş değil.pabuç pahallı?

acısulu
acısulu - 11 yıl Önce

kardesim bikerede şukredin bukadar şeyler yapıldı gerze gerze olalı bole başkanmı gordü bugunyapılır yarın sökulur

falancı
falancı - 11 yıl Önce

belediye başkanının mutlaka bi sponsoru vardır. osman başkan beledi̇yeden para harcatmaz.o gerzeli̇rumuzlu şahsin dediği gibi çıkar falan sağlamamıştır. zaten böyle birisi olsaydı termik santralle mücadele etmezdi. termikçi şirketten şahsına bir güzel nemalanırdı. kimler olduğu belli gerzeli rumuzlu şahıslar. kimlerin borazanı olduğunuz belli sizin. allahın verdiği nefesi boşa tüketmeyin.

hasan vehbi ersoy
hasan vehbi ersoy - 11 yıl Önce

sevgili osman,4000 nüfuslu 1960 tarihinden 2013 tarihine elli yıl geçmiş ve yaklaşık 13000 kişiye ulaşmış bulunmaktayız.kanalizasyon projeleri borulu sistemlerde max 50 yıllığına uygulanmaktadır.çok geç bile kalmış bir projedir,ancak terfi merkezi de yapılacağından bahsetmektesin,anladığım kadarı ile hastane atıkları-yanmış yağlar-kimyasal atıklar ve her türlü mikroplar yüzdüğümüz ve içindeki balıkları yediğimiz denizimize salınacaktır,betarex'in önünde pek balık tutulmamakta iken,kalan denizimizde de artık balık yenmeyecek anlaşılan,1 litre yanmış yağ 1 milyon litre suyu kirletmekte olduğunu çok iyi biliyorsun,cengiz inşaat hepimizi uyutup gerzenin doğu sahillerini sonsuza kadar bitirdi,lütfen arıtma tesisleri yaklaşık 10milyon tl tutacaktır,önce arıtmayı yaptırt,yükselen global değerlerin başına çevreyi aldığını gösterebileceğin en büyük proje budur,gerze için başarılar dilerim,terfi istasyonunun adı bile çok ürkütücü geliyor,gerekiyorsa kanalizasyonu iki projeye ayırsınlar,selamlar

hasan vehbi ersoy
hasan vehbi ersoy - 11 yıl Önce

sevgili başkan,inşallah bakanlık gerze kanalizasyon ihalesini davet usulu yapmaz,zira davet usulu ile yapar ise gerze halkı normal keşif bedelinin yüzde kırk fazlası bedel ödemek zorunda kalacaktır,iller bankası ile protokolu yaptıysan eğer,ihaleyi kendin yap harici kontrolluk tedarikine git,çok dikkatli ol,aksinde senin bile haberin olmadan ihaleyi trabzon kökenli birisi alıverir,gerekirse benim bu yorumu örnek göster,aksinde gücün yetmez,halka zor hesap verirsin,fazla zamanın yok,herşey küçük gerzeye fayda sağlasın diyelim.herkese selam ve mutluluk dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER