Bu Gün Dünya Çevre Günü

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Gününü zengin programla kutlayarak, büyüklerine örnek oldular.

Bu Gün Dünya Çevre Günü

  Okulun toplantı Salonunda saat:14.00’de gerçekleştirilen anma günü etkinliğine, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Program, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımızla başladı. Okul öğrencilerinden Hasan Kalfaoğlu’nun açış konuşmasından sonra programın uygulanmasına geçildi.

Temiz bir çevrenin insan ve toplum hayatına yapacağı olumlu etkiler ile çevre kirliliğinin insanımız ve dünyamız için oluşturduğu tehlikelere hazırladıkları birbirinden çarpıcı sunumlarla dikkat çeken öğrenciler, çevre ile ilgili okudukları şiirler, yaptıkları dans gösterileri, gerçekleştirdikleri röportajlar ile günün anlam ve önemini layıkı ile dile getirdiler ve izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

Programda ayrıca Gerze Belediyesi tarafından hazırlanan ve Çevre Mühendisi Uğur Çetin’in sunumu ile gerçekleştirilen slayt ve film gösteriminde, Gerze Belediyesinin bu konudaki çalışmaları anlatılarak, atıkların geri dönüşümünün endüstriye ve ekonomiye yaptığı katkılara dikkat çekildi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri İl düzeyinde gerçekleştirilen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokolün ödüllerini vermeleri ile sona erdi.

Duyarlılığınız için sonsuz teşekkürler çocuklar, daha sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var.




































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 09:07

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER