Bu Sefer Sahip Çıkalım

Cezaevi, Askerlik Şubesi, Öğretmenevi derken kapanma sırası Telekom’a mı geldi.

Bu Sefer Sahip Çıkalım

  Son günlerde ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının arka arkaya kapanmasının ardından sıra Telekom’da söylentileri halk arasında konuşulmaya başladı. Son günlerde halk arasında sıkça konuşulmaya başlayan Telekom kapanıyor sözleri üzerine Gerze Gündem Haber olarak araştırmalarımız sonucu, geçtiğimiz günlerde bazı personellerin başka kurumlara geçmesi ve bazı personelinde emekliye ayrılması ve bu personelin yerine yeni personelin gelmemesi halk arasında kapanıyor gibi izlenim yaratmasına sebep olduğu görülmekte.

  Gerze Telekom çalışanlarının Gerze ve Dikmen gibi büyük bir alanda özveriyle çalışmaları sonucu kısa sürede arıza giderme ve hızlı hizmet getirmekle takdir toplayan bir kurumun önümüz günlerde ’de aynı hizmeti daha da hızlandırarak yapacağı konusunda şüphemiz yok.

  Şayet halk arasındaki konuşmalar doğru ise, günümüz şartlarında iletişimin ışık hızında yapıldığı internet ve diğer hizmetlerde beş dakikalık bile bir kesintiye tahammülün olmadığı günümüzde personelin Sinop’tan müdahale etmesi zor olacaktır.

  İlimiz ilçelerinde nüfus azalması yaşanırken tek nüfusu artan ilçe olan Gerze, aynı zamanda yaz aylarında turistlik olması sebebi ile ilçemizde nüfusun ve Telekom hizmetlerinin iki katına çıktığı göz önünde bulundurulursa çağdaş haberleşme ve iletişimin ne hale geleceğini Gerze halkı düşünmek bile istemiyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 10:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haşim bektaş
Haşim bektaş - 11 yıl Önce

bu haber gerzeden gitmek istemeyen personelin açık bir uydurmasıdır. ptt de tayin yapmıştı ne oldu .kurumlar artık nitelikli elemanlar ile çalışmak istiyor. her yerde son sistem var.bende inanmıştım buna sonra gittim baktım hala arkadaşlar orada çalışıyor.inanmayın bu haberlere

durağan_lı
durağan_lı - 11 yıl Önce

bu haberleri üzülerek okuyorum,maalesef durağan la kaderiniz aynı.bu kurumların herbiri sırası ile durağan da kapandı.en son telekom,demekki sıra size geldi.zaten sinop un iki tane sahipsiz ilçesi var durağan ve gerze.

Mehmet İsmet Aykın
Mehmet İsmet Aykın - 11 yıl Önce

firma olarak oldukça fazla telefon ve internet aboneliğine sahibim. son zamanlarda oluşan arızalara ve her gün değişen hizmet artışı uygulamalarına gerze telekom zar zor yetişebilirken, bu hizmeti gerze den kaldırmak veya taşımak büyüyen gerze ye yapılacak en büyük kötülüklerden biri olacaktır.

misafir
misafir - 11 yıl Önce

davul sesi uzakdan hoş gelir

banner381
SIRADAKİ HABER