“Kullanmadığın Eşyanı Getir”

Gerze Belediye Başkanlığı “Kullanmadığın Eşyanı Getir” kampanyası başlattı.

“Kullanmadığın Eşyanı Getir”

  Gerze Belediye Başkanlığınca  ilçemizdeki yoksul ve yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla düzenlenen “Kullanmadığın eşyanı getir” kampanyası başlatıldı.

  Vatandaşın evlerinde kullanılabilir vaziyette olup da ihtiyaç fazlası olarak bulunan ev eşyalarını toplumsal dayanışma kapsamında yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere Gerze Belediyesi 153 numaralı Alo Zabıta hattının aranması yeterli olacak.

  Konu ile ilgili Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Belediye olarak vatandaşlarımızdan kampanyamıza destek olmalarını bekler, duyarlı halkımıza şimdiden teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 12:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
uğur
uğur - 11 yıl Önce

böyle kampanyaların devam etmesini dileyerek sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.30 yıllık hayatımda ilk defa gerze belediyesinin doğru dürüst bir şeyler yaptığını görmekteyim.lütfen gerze halkı da belediyenin önüne taş koyacağına arkasında dursun.

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

osman başkan ; atatürk mahallesine çamurlu çakılları döküyorsun yarın yağmur yağdığı zaman bakalım millet nasıl geçecek,o yollardan günde yüzlerce insan geçiyor,ama sen ne hikmetse cezaevi yanındaki bir şahsın binasının önünü parke taş döşemesi yapıyorsun bu ne vicdana sığar.bu adamı ben tanıyorum nereden bağlantın olduğunuda biliyorum ama yazıktır günahtır tek bir ailenin oturduğu binanın önüne parke taş döşemeside neyin nesidir?

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

editör; bir yorum yazdım neden yayınlamadığınızın nedeni ni yazarsın artık,habercilik demek yalakalık yapmak değildir.başkan beyi koruyacağına git yorumumda bahsettiğim yerleri haber yap.gerze belediyesi bir taraftan parke taş döşüyor peşinden iş makinalarını sokup kanalizasyon kazıyor,bu yollar kazılacak neden parke taş döşüyürsun başkan deyip habercilik yapamıyorsun.yalakalığı çok iyi yapıyorsun ama,bunuda yayınlama editör.taraf tutmaya devam ettt...

belediye
belediye - 11 yıl Önce

O taşlar engelli vatandaş olduğu için yapılıyor.

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

ben sana gerzedeki engelli vatandaşların adreslerini yazayım bak o zaman kaçının evinin önü parkeymiş.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın gerzeli şu listeyi bir çıkart belediye gerekeni yapar bence.... sende bir tanesinin kapısının önünü yaptırırsın belki.... bu işler liste yazmakla değil ucundan tutmakla güzel olur....
saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER