CHP’den Alternatif Çelenk Sunma Töreni

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP Gerze İlçe Başkanlığı kutlamaların yanı sıra alternatif çelenk sunma töreni düzenledi.

CHP’den Alternatif Çelenk Sunma Töreni

  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında CHP Gerze İlçe Başkanlığı gün içerisinde resmi törenler kutlanırken alternatif olarak saat 13.00’da çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Törene Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara İl Genel CHP Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

  Tören Atatürk Anıtı önüne çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tören sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında; “Değerli arkadaşlarım keşke böyle bir alternatif program yapmak zorunda kalmasaydık. Cumhuriyetimizin 90. Yılı kutlu olsun. Artık değerlerimize ve törenlerimize saldırılıyor. yasalar çıkartılarak halkın uyulması isteniyor, tepki gösteren halka gazlarla saldırılarak gençlerimiz perişan ediliyor. Cumhuriyeti kurmak için 336 bin şehit verdik. Silahları, elbiseleri, yiyecek hiçbir şeyleri yoktu. Canlarını dişlerine taktılar Cumhuriyeti bizlere emanet ettiler. Yaşatıp koruyup kollamak bizim görevimiz. İnsanlar korkuyor tepki gösteremiyor. Bu ülke bizim, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Akşam gerçekleşecek yürüyüşümüze herkesi bekliyoruz. Bayramınızı kutluyor hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Osman Belovacıklı’nın konuşmasının ardından tören sona erdi.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 14:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER