Daha Ne Kadar Sürecek?

Yaykıl Köyündeki alt geçit köyün mahalleri için kanayan yaraya dönüştü.

Daha Ne Kadar Sürecek?

Karadeniz Sahil Yolu Yaykıl Köyü mevkiindeki Çoto Mahallesi, Teke Hasan Mahallesi, Oğuzlar Çiftliği, Mahtırı Köyü ve daha birçok köyü kapsayan mahallerin geçişi için yapılan alt geçittin bağlantı yollarının yapılmaması bölge halkını isyan ettirdi.

Bölge halkı Gerze’den köyüne gitmek istediğinde alt geçitti kullanamadığından Karlı Kavşağına kadar gidecek ve Gerze istikametine tekrar dönerek yaklaşık 6 Km. yol sarf ettikten sonra ters kavşaktan köyüne dönüyor. Fazladan tüketilen akaryakıtın ülke ekonomisine zarar verdiğini ve ters kavşaktan dönülmesi de kazaya sebebiyet olabileceğini söyleyen bölge halkı yetkililerden bir an önce bu sorunun çözülmesi yönünde adım atmalarını istiyor.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 11:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
alii
alii - 7 yıl Önce

acaba neden bıtmedı dıye aklı basında olan bırı bu soruyu kac zamandır neden sormadı..yaykilı bırcok koye baglayan , hatta boyabat yada i̇stanbul yoluna baglayan ti̇ryaki̇ mahallesi̇ kavşaği döner kavsak yapilmişken....bu habere konu hi̇ç bi̇r köye bağlanti sağlamayan alt geçi̇t nerden çiktii.neden sorulmaz.ki̇ bu alt geçi̇t yol projesi̇nde olmadiği halde ki̇mi̇n talebi̇ i̇le devlet nasıl zarara uğratılarak , kaynağı nerden nasıl karşılanarak kamulaştırma yapılmadn nasıl yapılmaya baslandı bi soran olurmu mumkunse..şimdide kavşak bitmiyoo..ee projede olmayan bi kavşagı birilerinin selamı ıle yaparsan şimdide kamulaştırmayı nasıl yaparım dıye tırmalarsınn..konu bu

ORÇUN
ORÇUN - 7 yıl Önce

sence o yolu ordan geçi̇rene sormak gerek gerzeni̇n yerli̇si̇ne sormak gerek

banner381
SIRADAKİ HABER