Geçmişteki Hatalar İlçemizi Hep Geri Getirdi

16 Eylül 2013 Pazartesi günü yapmış olduğumuz habere binaen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı açıklamada bulundu.

Geçmişteki Hatalar İlçemizi Hep Geri Getirdi

  Belovacıklı “ Gerzemiz yıllardan beri özlemini çektiği, ihtiyacı olduğu su ve kanalizasyonu yaparak Gerze’de yaşayan insanların özellikle de çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Belki işin yapılış aşamasında sularımız kesildi, yollarımız çamur oldu. Bir takım sıkıntılar çektik ama sonuçta sağlıklı insanların yaşadığı çağdaş modern bir kent yapmanın mücadelesini vermekteyiz. %50 si hibe olan ve 5 trilyon gibi bir parayı reddedecek ekonomide bir ilçe değiliz. Dört buçuk yıldır ilçemizi zenginleştirirken bu tip fırsatları ilçemiz lehine kullanmak zorundaydık. Yoksa arkamızdan bu altyapı hizmetlerini yapmadı diye konuşulurdu. Sonuç olarak amacım Gerzelinin gurur duyacağı bir Gerze yapmak ve çocuklarımıza sağlıklı ortamlar oluşturarak Türkiye’nin markası bir ilçe olmak. Yine de çektiği sıkıntılardan dolayı halkımızdan özür diliyor güzel günleri geleceğini müjdeliyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
vaatte bulunmak kolay
vaatte bulunmak kolay - 10 yıl Önce

artık milletin gözünün içine baka baka palavra atmayin insanları kandırmayin.
gerzeyi hep sol partiler yöneltti. sonuç ne oldu bu güne kadar ne alt yapi yapıldı ne üstyapi.
hükümet size alt yapıyı yapasınız diye para veriyor ama siz bunu dahi yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz
birakin artık siz bu işi yapamiyorsunuz. siz sadece vaatte bulunuyorsunuz.

hep devrim tam devrim
hep devrim tam devrim - 10 yıl Önce

yaaaa osman başkan diyorsunki geçmişteki belediyelerin hatası diyorsun.eeeeeee daha önceki belediye hep chp idi veya sol belediyelerdi o zaman sen kendi partinle ve kendi sözünle çelişiyorsun .battikca batıyorsun.dikkat etde çamur deryasında boğulma

başkana
başkana - 10 yıl Önce

doğru söylüyorsun başkan. zamanında elektrik hatları oy kaybı korkusundan yeraltına alınmamış bu ilçede. ve bu halen konuşulmakta. biraz zahmet çekeceğiz ama sonu hayırlı bu işin.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

merhum recai kuruoğlu önce dsp den sonra dp den aday olduğu nu unuttun sanırım önceki dönemlerde chp den belediye başkanı olan dr durmuş çetin inde daha sonra mhp ve akp den aday olduğunu hatırlatır...kafana taş düşse solcular attı zihniyetinden çıkman dilerim...
saygılar sunarım

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

sayın osman başkan....
söyleyelim de malum hayırlı evlatlar biraz bize de para göndersin sol partiler beceremiyormuş arkadaş öle diyo
saygılarımla

fazli  kus
fazli kus - 10 yıl Önce

yin baskan camurdan nefesalamiyoz isyan etmemek elde deyil gormenizi istiyoruz madur oluyozb evimizin icine kadar camur

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

başkan sen 4,5 yıldir gerze için çaliştik di̇yorsun ya.doğru ama şi̇mdi̇de yaptiklarini söküyorsun bu ne demeli̇o zaman alt yapiyi yapmadan üst yapiyi niye yaptiniz.bunu da elinize yüzünüze bulaştirdiniz.bunun adina çalişma diyorsun.parkeleri̇n sökümünü seçim var diye ertelediniz.bunu gerzeli yutmuyor.

hale lale
hale lale - 10 yıl Önce

geçmişteki hatalar ilçemizi geri mi getirdi geriye mi götürdü. başlığı pek anlayamadım da sayın editör.


banner381
SIRADAKİ HABER