Altay Başbakanın İstifasını İstedi

CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Ankara ve İstanbul’da rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla başlatılan operasyona ilişkin 3 milletvekilinden oluşan kriz masası kurduklarını belirtirken Başbakan’ın da istifasını istedi.

Altay Başbakanın İstifasını İstedi

  CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay açıklamasında; “Bizde bir tabir vardır; Taşköprü kebabı gibi dökülüyor derler Taşköprü’de kuyu kebabı yapılır, kemiği bir tutarsınız bütün etler kemikten sıyrılır. Hükümetin durumu da şimdi bu. Hükümetin elle tutulur bir yanı kalmamıştır. Hükümetin istifasını istememe bile gerek yok. Bir vaka var; en büyük kamu bankası genel müdürünün odası basılıyor ve 4 bakanın çocuğu gözaltına alınıyorsa burada artık olay belli bir noktadır. Pardon 3 bakan. 4 olur merak etmeyin siz. Başbakan’ın en kısa zamanda bir açıklama yapması lazım. Başbakan’ın ‘ben işin tadını kaçırdım’ deyip istifa etmesi gerekir. Başbakan’ın gereğini yapması lazım” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
çamo
çamo - 10 yıl Önce

sizin işiniz gücünüz hükümeti yıkmak başka bir icratınızyok leyleğin ömrü lak lakla geçer

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

siz once kendinize bakın sarıgül ün hakkında 60 yolsuzluk davası var aziz kocaoğlu nun hakkında 200 yıl hapis istemiyle yargı lanıyor bunlar sorulunca mahkeme sürecinde diyorsun nuz senin genel başkanın amerikan büyük elçisinn ayağına gidiyor otellerde kapalı kapılar ardında iş çeviriyor millet bunları görmüyor sanıyorsun kaset le geldiniz kasetle giderseniz

gerze den
gerze den - 10 yıl Önce

engin bey 12 yildan beri milletvekilisiniz erfeleğe kendi ilçene tavuk kümesi yapabildinizmi

banner381
SIRADAKİ HABER