Gerze Akşamları Bir Başka…

Günü başka, gecesi daha bir başka olan ilçemizin gece yaşamı karnaval havasında geçiyor.

Gerze Akşamları Bir Başka…

  Yaz mevsiminin ve turizm sezonunun tüm yoğunluğu ile yaşanmaya başladığı günler içine girdik. Sezon nedeniyle her alanda kendini gösteren canlılık gece hayatındaki renkleri ile de görülmeye değer. Gündüz ile gece yaşamının büyük farklılıklar gösterdiği ilçemizin gece yaşamı turizmde marka olmuş kentlerin gece hayatını aratmayacak güzellikte.

Bu hareketliliğin merkezi durumunda olan iskele ve liman mevkii gerçekten, Gerze standartlarının çok üzerinde, yapılan son derece başarılı bir ışıklandırma ile insanı adeta renk çümbüşü içine alan bölge, diğer renkleriyle de Gerze akşamlarına ayrı bir zenginlik katmakta.

İskelede nerede ise yok yok. Seyyar ve kalıcı esnaf yerli ve yabancı tüm konukların her ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlanmış sezona.

Misafirperverliği ile marka olmuş kentimizin sıcakkanlı insanları ile konuklar son derece harika bir uyum içersinde yılın yorgunluğunu atmaya ve sezonu yaşamaya devam ediyorlar.












































 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2012, 23:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSYİN BODUR........................
HÜSYİN BODUR........................ - 12 yıl Önce

burada;;;büyük sermai̇k ustasi funda oğuz kizimizin reyonunu yani̇, standini göremedi̇k...... bence el emeği̇yle en çok alkişlanacak stand funda oğuz kizimizin başarili serleri̇ydi̇..ben bi̇r kaç i̇şe yarayacak eşyalar aldim gayette hedi̇ye verdi̇kleri̇mi̇ zi̇yadesi̇ylede menun etti̇...keşke yi̇newe gelsemmde yi̇ne alsam...ona başarilar di̇li̇yorum ve helallllll olsun di̇yorum başari ve zmi̇nden dolayi onu bi̇nlerce kez tebri̇k edi̇yorum..

banner381
SIRADAKİ HABER