Gerzeli emekçi kadınlar 6 ve 8 Martta meydanlarda

8 Mart dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle yapılacak etkinliklerin programı açıklandı.

Gerzeli emekçi kadınlar 6 ve 8 Martta meydanlarda

Eğitim-Sen Gerze Şubesi, CHP Gerze İlçe Teşkilatı, Atatürkçü Düşünce Derneği Gerze Şubesi, Halkevleri Gerze Şubesi, Belediye Kültür Müdürlüğü, Belediye Kent Konseyi’nden oluşan tertip komitesinin düzenlediği etkinlik kapsamında 6 Mart Pazar günü ve 8 Mart Salı günü emekçi kadınlar bir araya geliyor.

İlk program 6 Mart Pazar günü yapılacak yürüyüş olacak. Saat 12.30’da cezaevi önünde toplanacak grup, emekçi kadınların sesini duyurmak adına Cumhuriyet meydanına kadar yürüyecekler.

8 Mart Salı günü akşam saat 19.30’da Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde anma programı yapılacak.

Tertip komitesi tüm emekçileri bu etkinliklere davet ediyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat çavdar
murat çavdar - 13 yıl Önce

bir bu eksikdi allahım daha neler görücez

şakir
şakir - 13 yıl Önce

ahh anam ahh senin günün değil 8 mart kendilerini entel gören sözüm ona adı geçen derneklerin militanlarının günüdür boşuna heveslenme,yeri geldiimi senin söz hakkın olmaz anam,çünki sen köylüsün ondan anam amaaaaa onlarrrrr entel ???????????

...........................HÜSEYİN BODUR........................
...........................HÜSEYİN BODUR........................ - 13 yıl Önce

Bu gün olarak yayınlanmışmı..* EVET......bunu GERZE dekilermi ilan etti be kardeşim isteyen yapar, isteyen yapamaz..Bunu tenkid etmekten daha ziyade her kadının bu günü kutlaması adına siz ve ben ne yaptım neler yapabilirim bunun içeriği önemli...Yoksa sen beni, ben seni tenkid eder hiç bir şeyi halledemeden ölür gideriz...Bunların adı sosoyal etkinliklerdir İST daki tüm sivil kuruluşlar ve belediyelerin tümü bu konuda etkinlik düzenlemekteler, bu ilk defa GERZE de yapılıyor falanda değil...Hükümetimizde kadın haklarından bahsediyor bu konuYLA İLGİLİ KADINDAN SORUMLU DEVLET BAKANIMIZ BİLE VAR ASIL O BAKANIMIZA SORUP BU KONUDA NELER YAPTINIZ DİYE SORMAK VARKEN UCUZCULUĞA KAÇIP GERZEDEKİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI TENKİD EDİYORSUNUZ, BU B ENCE YANLI VARSIN YAPAN YAPSIN,YAPMAYAN VE YAPAMAYAN , KATILAMAYANLARDA KATILMAYA, İÇİNDE OLMAYA ÇALIŞSIN İÇİNDE OLMADIĞIN HİÇ BİR L ŞEYİ NE ANLAYABİLİRİZ NEDE ÇÖZME KONUSUNDA HİÇ BİR ŞEY YAPAMAYIZ........

can tutkun opet
can tutkun opet - 13 yıl Önce

peki kadınlar günü 7 mart işci bayramı 1 mayıs 23 nisan 29 ekim 19 mayıs bayram babalar günü anneler günü sevgililer günü peki halk olarak ne zaman çalışıcak bi çalışalım önce ondan sonra hak hukuk peşine koşalım 365 günün 150 170 günü tatille geçiyor

banner381
SIRADAKİ HABER