Başkan’dan Pazar sohbetleri

Osman Belovacıklı, gece-gündüz, hafta sonu-tatil demiyor.

Başkan’dan Pazar sohbetleri

Tarih 6 Mart, günlerden Pazar, saat henüz sabah 8 ve başkan iskele çay bahçesinde. Balıkçılarla sohbet ediyor, dertlerini dinleyip çözüm yollarını arıyorlar beraber.

Oradan Atatürk mahallesine geçiliyor. Yeni yapılan parkın çalışmaları yakından takip ediliyor.

Başkanın yanında Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir’de var. Tutuyor kolundan kendi mahallesine götürüyor. Oda park istiyor mahallesine, yer gösteriyor. Tamam diyor Başkan ve direktifleri veriyor.

Dünya emekçi kadınlar günü etkinliği kapsamında yürüyüş var. Oraya geçiliyor. Başkan kortejin başında yerini alıyor ve destek oluyor kadınlara her zaman yaptığı gibi.

Bir Pazar gününün ilk yarısı böyle geçti. Biz sana kolay gelsin Başkan diyerek yanından ayrılırken; O, Gerze’nin sorunlarına dalmaya devam ediyordu.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
.....HÜSEYİN BODUR.....
.....HÜSEYİN BODUR..... - 13 yıl Önce

Atalarımız boşunamı demiş; KİŞİ NE EKERSE ONU BİÇER diye.Hangi başkan olursa olsun , hangi partiden olursa o9lsun başarıları ve halkın takdirine mazhar olmuşsa , kabul görmüşse yine secilirler.Mühim olan ; GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEK DEĞİLMİDİR....NE MUTLU BIRAKANLARA VE ARDINDAN HAYIRLA YAD ETTİREN ADİL VE ÇALIŞKAN YÖNETENLERE.....

murat çavdar ugur market
murat çavdar ugur market - 13 yıl Önce

bu ne ya hep aynı yorumcular bu ne ya adam lar yorum yorum tut şu işin ucundan desen veya pamuk eller cebe desen kimse yok hüseyin abicim üst geçit için para topluyoruz yastık altındakileri çıkar istanmbuldan atıp tutmayla olmuyor desek 1 sene yoruma bile girmez kişiler

ahmet düzgün
ahmet düzgün - 13 yıl Önce

GERZE İCİN BÜTÜN EMEKLERİN CALIŞMALRINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM

YAYKIL KÖYLÜSÜ
YAYKIL KÖYLÜSÜ - 13 yıl Önce

Sayın Başkan sizi ,çevreci muhtarımız ve YEGEP 'le bilikte Gerze çöplüğüne bekliyoruz. Özde mi yoksa sözde mi çevreci olduğunuzu bizlere göterin lütfen!

banner381
SIRADAKİ HABER