Her Şey Gerze İçin

Gerze için Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.

Her Şey Gerze İçin

30 Ekim 2019 Çarşamba (bugün) saat 14 00 da Gerze Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş başkanlığında Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. İlçenin sorunlarının yatırıldı toplantıya Gerze Esnaf ve Kefalet Odası Birliği Başkanı Hüseyin Topçu, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tiryaki ve Gerze Merkez muhtarları tam kadro katıldı.

Toplantıda,

  1. Polis ve halk ilişkilerinin güçlendirilmesi, vatandaşların meydana gelen veya gelebilecek olaylarla ilgili güvenlik güçleri ile koordine kurulması yönünde çalışmalar yapılması.
  2. Suçun önlenmesi amacıyla: suç olabilecek denetime uzak noktaların tespit edilmesi ve bu noktalarda yapılan denetimlerin sıklaştırılması.
  3. Gençlerin zararlı faaliyetlerden korunması amacıyla bir araya geldikleri ve kontrol altında bulundurulması gereken yerlerin bildirilmesi,
  4. İlçemize yeni taşınan kişilerle ilgili, hal ve hareketleri şüphe uyandıran tanımadıkları kişiler hakkında güvenlik güçlerinin bilgilendirilmesi.
  5. İlçemizde meydana gelmesi muhtemel özellikle hırsızlık telefonla aramak sureti ile kontör ve ATM dolandırıcılığı ve vb suçlarla mücadele kapsamında halkı bilinçlendirme kapsamı maksadı ile ilgili birimleri tarafından broşür ve el ilanı dağıtımının artırılması ve muhtarlar tarafından mahalle halkını bilinçlendirilmesi.
  6. Mahallede yalnız evde tek kalan yaşlılar ve muhtaç ailelerin tespit edilmesi ve bunlara gerekli ilginin gösterilerek tespit edilen bu kişilerin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi.
  7. Muhtarlarımızın vatandaşlarımıza mahalledeki gördükleri eksikliklerle ilgili olarak 155 polis imdat hattını aramaları konusunda teşvik de bulunulması konuları görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

 

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Partisiz
Partisiz - 4 yıl Önce

şimdilik zararsız gibi görünselerde gerzede çeteleşme ve eğilimine olan genç guruplar var bunları tarif etmeme gerek varmı bilmiyorum güvenlik güçleri görevlisi bu tip özenti eğitimsiz gençleri zaten tanıyor biliyordur bazı memurlarımızla bunlar selamlaşarak ayak üstü sohbetler ederekten memurla da tanışıklığım var bana bize şey olmaz pisikolojik inancıylada dahada bir mafya çeteleşmesi ayaklarına girmektedirler bu çekirdek gelişmeler her yaşam yerinin sosyal adap görgü güzelliğine zarar verir.bu gençler geldikleri istanbulun o malum semtlerindeki kötü zararlı yapıyı buraya taşıp uyarlamaya çalışmaktadırlar.asıl olan geldiğn yere uyum sağlamaktır burayı kendine uydurmak değildir.aslında memurlarımız bu insanları gençleri tanımaktadır farkındadır yapacakları bunlara kaşlarını karartmak seslerini yükseltmek sert bakmak ara sıra uygun mesjlarla uyarmak.gözlerimiz üzerinizdedir demek ve onlarala samimi olanların tatlı sert bir mesafe otarite koymalıdır.aslında bu gençler ıslah edilmelidir

Gerzeli
Gerzeli - 4 yıl Önce

Her şey gerze için demişsiniz eyvAllah şu kadar denetim yaptık diyorsunuz ama o kadar olmadığını siz trafik ekipleride biliyor çünkü Cuma ve pazartesi günleri sabah erken saatlerden mesaiye başlayın bakalım ne kadar denetimsiz sürücüler var tek firenle köyden gelenimi dersin ehliyetsiz sürücümü dersin muayenesiz araç kullananmı dersin vs sıralamak mümkün bu yazımın altında sadece insan hayatı vardır bir ailenin acı çekmesi kolay değildir saygılar

Yaş 35
Yaş 35 - 4 yıl Önce

Gerzede ufak ufak cocuklar dangalak dangalak hareketlerle sokaktalar sigara icki var.Bisey desen hemen dalacak tipler var.Gerzenin o eski gencleri keske tekrar biraraya gelse bakın o zaman herkez aklını başına almıyomu

banner381
SIRADAKİ HABER