Hizmet her yere gelecek.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı vatandaştan sabır istedi.

Hizmet her yere gelecek.
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hizmeti Gerze’nin her yerine ulaştıracaklarını, ama önceliğin vatandaşlar tarafından daha fazla kullanılan alanlara verildiğini belirtti.
İlçedeki yol yapım işlerini yakından takip etmek amacıyla garaj mevkisindeki Kurtuluş Sokak’taki çalışmaları inceleyen Osman Belovacıklı, “Önümüzdeki günler Gerze’nin hareketleneceği ve gurbetçilerimiz ile turistlerin İlçemize gelecek olması nedeniyle nüfus artışının yaşanacağı günler olacak. O nedenle öncelikle vatandaşlarımızın daha çoğunlukla kullandığı alanlarda çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Gerze’nin her noktasındaki sorunları biliyoruz ve çözeceğiz. Bunun için halkımızdan sabır istiyoruz. Hızla büyüyen Gerze’nin her sokağına hizmeti götürecek gücümüz var. Hepsini de aşacağız. Çünkü bunun için planımızı projemizi yaptık” dedi.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ataturk mahallesi sakini
ataturk mahallesi sakini - 13 yıl Önce

birazda belediye garajinin yoluna baksalar iyi olacak hergun camur deryasinin icinden geciyoruz

yorumcu
yorumcu - 13 yıl Önce

ya kardeşim ne diyo başkanımız sabır bekliyoruz teker teker halledeçeğiz

MAHALLE SAKİNİ
MAHALLE SAKİNİ - 13 yıl Önce

NE YAPILIRSA ÇARŞI İÇİNDE MİLLETİN GÖRDÜĞÜ YERLERDE.
BİR DE TABAKTAŞ CADDESİNE DOĞRU NAZAR EYLESE SAYIN BAŞKAN. BİR DE STADIN DENİZ TARAFINDAKİ SOKAKLARA CADDELERE BAKABİLSE. KALDIRIM MI ÖNEMLİ YOLLAR MI? KARARINI VERECEKTİR. OLSUN ONLARDA OLSUN AMA BİR TARAFTA YOLDA ÇAKIL YOK DİĞER TARAFA KİLİT TAŞ YOL. BİZE DE SİZ KÖY YOLUNDAN BETER YOLA MAHKUMSUNUZ DER GİBİ. EMİNİM BU YORUM DİKKATLERDEN KAÇMAZ.

ahmet
ahmet - 13 yıl Önce

syn başkanımız atatürk mah sakinleri olarak köy hayatı yaşıyoruz buralardada yol kaldırım sosyal alanlar görmek istiyoruz saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER