İl Birincilerinden Başkana Ziyaret

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı dereceye giren sporcular makamında ziyaret etti

İl Birincilerinden Başkana Ziyaret

 Yıldız Erkekler Sinop İl Birincisi Gerze Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve Yıldız Kızlar Sinop İl Birincisi Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu voleybol takımları kupalarıyla 17 Ocak 2014 Cuma günü saat 14 30 da Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Yılmaz Ergün, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu voleybol çalıştırıcısı Murat Olgunsoy, Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Metin Koca, Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hacer Bayrak ziyarette hazır bulundu.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı dereceye giren sporcularımızı tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Belovacıklı konuşmasında,” Sizlerle gurur duyuyoruz. Türkiye çapında sporcu olmanızı isterim. Bölge müsabakalarında başarılar diliyorum. İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz.” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı her iki voleybol takımına da ayakkabı, sağlık ekipmanları eşofmanlar, voleybol ve basketbol topları hediye edeceğinin sözünü verdi.

Katkı ve desteklerinden dolayı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya dereceye giren sporcularımız teşekkür etti.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 09:31
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER