Karavanda 13 Yıl

Karavan ile Türkiye’yi dolaşıyorlar.

Karavanda 13 Yıl

Gerze Gündem Haber olarak Filizciler çiftinin karavanını ziyaret ederek kendileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kıbrıs Gazisi Emekli Reis Ahmet Filizciler ve eşi Nadide Hanım 28 Haziran Pazar günü Karavan ile Gerze’ye gelerek Liman Mevkiinde konaklamaya başladı. Ahmet Reis, 62 yaşında. 22 yıl süren gemicilik serüveni ile Dünyayı dolaştı. 2003 yılında emekli olan Ahmet Reis, karavanı ile 13 yıldır Türkiye’yi dolaşıyor.

Ahmet Filizciler,” Karavanımı çok seviyorum. 290 metrekare olan evimizi bırakıp 1,5-2 senede bir evimize uğruyoruz. 14 ay önce Bursa’dan yani evimin bulunduğu şehirden yola çıktık. İlk durağımız Ayvalık oldu. Ardından Ege Sahili-Kıbrıs-Akdeniz-İç Anadolu ve son olarak Karadeniz Bölgesi’ne gelerek Artvin’den katılmış olduğumuz tur ile Batum’u gezdik. Beğendiğimiz yerlerde 150 km ara ile mola verip karavanda konaklıyoruz. Gerze’ye gelmeden önceki ilk durağımız Yakakent oldu. Buraya ilk kez geliyoruz. Gerze’de bisiklet ve kano ile gezintiler yaptım. Gerze, yeşili ve mavisi ile gelişmekte olan güzel bir ilçe. Karavan ile dolaşan tüm arkadaşlarıma Gerze’yi mutlaka gezmelerini önerdim. Buradan Ramazan Bayramı’nın ikinci günü yani 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü ayrılacağız. Yaklaşık 3 ay sonra da evimize dönmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Gerze Gündem Haber olarak bu güzel sohbet için Filizciler çiftine teşekkür ediyor, keyifli yolculuklar diliyoruz.

Haber: Özge İnce

 



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 11:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adil Tütüncü
Adil Tütüncü - 8 yıl Önce

290 metre karelik karavan olmaz

adil tütüncü
adil tütüncü - 8 yıl Önce

yazılanı yanlış anlamışım

okan
okan - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesi̇n . ahmet fi̇li̇zci̇ler kaza sonucu kayaliklardan düşerek rahmetli̇ oldu

banner381
SIRADAKİ HABER