Karlı İlköğretim Okulu örnek olacak.

Karlı TOBB İlköğretim Okulu’nun sergisi görmeye değerdi.

Karlı İlköğretim Okulu örnek olacak.


Karlı TOBB İlköğretim Okulu 6-7-8. Sınıf öğrencilerinin teknoloji ve tasarım dersinde yaptıkları ürünler ile anasınıfı öğrencilerinin el işleri yapılan sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Tasarım ve teknoloji öğretmeni Elife İlerleyen ve anasınıfı öğretmeni Ayşe Gündoğdu öncülüğünde hazırlanan sergiye Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay, Jandarma Komutanı Güngör Kıraslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve Gerze okul müdürlerin katılımı ile gerçekleşti.

Ziyaretçilerin okul önünde minik öğrencilerin sunduğu halk oyunları ekibi gösterisiyle karşılanmasının ardından serginin açılışı İlçe Kaymakamı Metin Kubilay tarafından gerçekleştirildi. Büyük beğeni toplayan sergi sonrası okul yönetimi çeşitli ikramlarda bulundu.

Karlı TOBB İlköğretim Okulu Müdürü Adem Yönet’den okulun durumu ve ihtiyaçları hakkında kısa bir brifing alan Kaymakam Metin Kubilay, kaymakamlığın şimdiye kadar eğitime verdiği büyük desteğin artarak devam edeceğini ve bu kapsamda Karlı İlköğretim Okulunun en kısa zamanda örnek okul olacağını söyledi.

Daha sonra okul bahçesinde Karlı Halkıyla sohbet eden Kubilay’a köyün ihtiyaçlarını anlatan Karlı Muhtarı Celal Korkmaz, köydeki sağlık ocağının kullanılmaması neticesi her geçen gün viraneye döndüğünü, biran önce ocakta personel görevlendirilmesini istedi. Daha önce de defalarca dile getirmesine rağmen köyün nüfusunun gerektiği kadar olmadığının öne sürüldüğünü söyleyen Muhtar Korkmaz, çevredeki köy ve mahallelerin merkezinde olmaları nedeniyle sağlık ocağının faaliyete geçmesinin gerekli olduğunu söyledi.

























































 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER