Foto Cemal yaşama veda etti.

İlçemizin sevilen esnaflarından Cemal Kalafat, yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetti.

Foto Cemal yaşama veda etti.

Bugün sabah saatlerinde olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından düştüğü yerde son nefesini vermiş olarak bulunan Cemal Kalafat’ın, dün gece Say Düğün Salonundaki işlerini hallettikten sonra yaya olarak evine dönerken Bülbül Aile Çay Bahçesinin yanındaki yaklaşık 4 metre yükseklikten dengesini kaybederek düştüğü zannediliyor.

Kesin ölüm nedeninin anlaşılması için cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu’na yollanan Cemal Kalafat 1962 doğumluydu.

Gerze Gündem olarak merhuma Allahtan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 13 yıl Önce

Cemal gerçekten çok yetenekli bir fotoğraf sanatçısı ve de genç bir işletmeci girişimciydi.Tanıdığım kadarıyla hoşgörülü ve alçak gönüllü bir kişiliğe sahipti. Çünkü onunla yıllar önce merhum gazeteci Hasan SAYAR'la haftalık gazete çıkarırken baskı sırasında matbaada buluşur, baskı makinasının ince ayarını ona yaptırırdık. Makineler üzerinde böyle de bir becerisi vardı. Nasıl ki gazeteci Hasan SAYAR'ın yeri bu ilçede doldurulamadı!.. Cemal KALAFAT'ın da yerinin doldurulacağını sanmıyorum!..Ruhu şadolsun...Acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Gürhan TANGA
Gürhan TANGA - 13 yıl Önce

Vefat Eden Değerli Merhumun , Acılı Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.

Nahide Gökhan
Nahide Gökhan - 13 yıl Önce

Seni, Gerze belgeselinin montajını yaparken yakından tanıma fırsatım olmuştu."Mavi Kendin Yeşil Öyküsü" belgeselini sizin stüdyoda hazırlamıştık. Bize her türlü olanağı sağlamış, maddi manevi katkılarını esirgememiştin. Dükkandaki iş disiplinin, kardeşin Arif'le olan iş uyumun ne kadar da saygıdeğerdi.Hiç paragöz biri değildin. Yoksula, garibana yardımcı olman, insan yanının en görünmeyen güzelliğiydi. Olmadı be kardeşim. Ölüm sana hiç yakışmadı. Ah bu zaaflarımız...Bizi esir alan, bizi yok eden zaaflarımız. Çok üzdün bizi. Tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum, ışığın bol olsun kardeşim.

Ömer TANGA
Ömer TANGA - 13 yıl Önce

Fotoğrafçılık bir sanattır sende bir sanatçısın şuna eminimki birçok insanın evinde senin çektiğin hatıralarla ve anılarla dolu o güzel fotoğrafların vardır senin başına bu talihsiz kaza geldikten sonra bir yerde bir fotoğrafa baksam aklıma sen geliyorsun ve hic bir canlıya yakıştıramadığımız ölmüş olmana inanamıyorum evet biliyorumki birgün hepimiz bu dünyadan göç edeceğiz ama sende CEMAL kardeş aramızdan erken ayrıldın.mekanıdurağın cennet tüm sevenlerinin başı sağolsun.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 13 yıl Önce

GERZENİN SEVİLEN ESNAFLARINDAN HEP YÜZÜ GÜLEN HİÇ BİR KİMSEYE KÖYÜLÜĞÜNÜ DUYMADIĞIM GÜZEL VE EFENDİ İNSAN, FAKİR DOSTU DEÜERLİ HEMŞEHRİMİN VAFATINI ŞİMDİ ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM...OĞLUMUN DÜĞÜNÜNÜ YAPMIŞ OLDUĞUM DÜĞÜN ESNASINDA YAKIN İLGİ VE DESTEĞİNİ GÖRDÜĞÜM BU GÜZEL KARDEŞİMİN MEKANI, DURAĞI CENNET OLSUN, AİLESİNE, DOST VE HISIMAKRABALARININ BAŞI SAĞOLSUN.......

banner381
SIRADAKİ HABER