Kurallara uymayan sürücüler yandı.

Gerze Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı şehir içi trafiğinde yeni düzenlemeler yapıyor.

Kurallara uymayan sürücüler yandı.

Gerze’de son yıllarda artan trafik yoğunluğun getirdiği sorunlara çözüm arayışları kapsamında yeni düzenlemelere gidiliyor.

Özellikle Cuma günleri en üst seviyeye çıkan trafik yoğunluğu nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların sıkıntılarını çözmek için uğraşan emniyet ve belediye, ilk olarak araçların yanlış yere park etmelerini engellemek için bazı yollara trafik dubaları yerleştirdi.

Hükümet Caddesi ve Yakup Ağa Konağı önüne yerleştirilen dubalara ek olarak verilecek park cezaları konusunda sürücüleri uyaran yetkililer, trafik komisyonuna getirecekleri öneriyle de bazı yolların tek yönlü olacağını belirttiler.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mahalle esnafı
mahalle esnafı - 12 yıl Önce

ilçe trafik komisyonu bu mahallede yaşayan esnafa hiç sormuşmu bu kararları alırken hepsi ay başında maaşını alıyor esnaflıktan anlamazlar hükümet meydanında vatandaş arabasıyla tüp alacak soba alacak çamaşır makinesi alacak alma şansı varmı yada kamyonla herhangi birimize mal geldi nasıl alacağız biz 30 yıldır bu mahalledeyiz hiç kimsenin burada trafik yüzünden zor durumda kaldığını görmedim

gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

ne kadar güzel düşünülmüş keşke bu güzel düşüncelerinizi sadece caddeden ibaret bırakmasınız orası kaldı değil mii trafiğin çözmesi gereken siz önce gerze içinde cirit atan taş kamyonlarına bir çare bulun çoluk çocuk oyun oynayamıyor neden kimse birşey yapmıyor ilçe merkezinde kamyonun girdiği nerde görülmüş ne gibi bir çıkarınız var da izin veriyorsunuz belediyeye soruyorum.bulvarda 5 tane mehmetçik caddesinde 5 tane öbür caddede 5 tane bu ne yaa görmek zorundamıyız biz bu kamyonları freni patlasa bir çocuğa çarpsa allah korusun o zaman mı birşey yapacaksınız.yeter artık biraz da gerekli şeylerle ilgilenin.hiçbir yerde şehir merkezine kamyon giremez ama gerze farklı galiba kamyon parkı haline gelmiş.

gerzeli vatandaş
gerzeli vatandaş - 12 yıl Önce

bunun adına eski köye yeni adet getirmek denir, bugüne kadar hiçbir gerzeli, gerzede trafik ya da park sorunu mu çekmiş ki bugün bu uygulamayı getiriyorlar. bir gerzeli olarak bu uygulamayı gereksiz buluyorum çünkü gerzenin halledilmesi gereken öncelikli sorunları varken bu uygulamaya, bu özen fazla..

öz gerzeli
öz gerzeli - 12 yıl Önce

gerzede hangi trafik levhasına veya işaretine uyuluyorda bunada uysunlar park yapılmaz levhası var akşama kadar araç levhanın dibinde park etmiş duruyor ters yön levhası var her gün araçlar geçiyor bu masrafı yada emeği yapmak önemli değil uyulmadığının tespit edilerek cezasının verilmesi önemlidir adam kayırmadan.

fula yokuşu
fula yokuşu - 12 yıl Önce

sayın başkanım seni calışmalarından dolayı taktir etmeyen varsa onlar ya kör yada fanatik partili par olayında bir eksiklik var bence gerzenin en işlek caddeşini naden üçreyli park yeri olarak ayırdınız orada gerzelibüyüklerin dükanlarımı var oranın günlük park üçreti nedir saygılar

DERYA BİLDAL
DERYA BİLDAL - 12 yıl Önce

sadece yazları geldiğim Gerzeye bu senede yerleştik kuzenim ise sakat ve sakat arabası ile kaldrımdan getirmek zorndayım esnafımızı anlıyorum ama kaldrım üzerine yayalara yol bırakmama nedenlerini anlamyorum her dükkan caddenin üstüne bir dükkan daha açmış sanki kaldırımdan gıderken ya kola dolabı yada dondurma ondan kurtulayım deken cerez arabalarına çarpyoruz daha gecen cumada esnafla tartışdık ınsanlara çarpmamak ıcın kenardan gıderken sakat arabasını esnafın gıysı tezgağına çarptım lütfen düşünceli olalım kaldırımlardan gecen sakat arabası birgünde sizin olabilir. buradan yetkililere ve siz basın mensuplarına sesleniyorum gerekli hassasiyeti gostermenizi diliyorum

h.a.
h.a. - 12 yıl Önce

sayın başkanın çalışmalarını genelikle takdir ediyorum; amma trafik konusunda değil nedenmi: 1- benim bildiğim kaldırımlar insanlar yani yayalar içindir. ama gerzede ya esnaf işgal etmiştir ya da otopark olarak kullanılıyordur. 2- şehir içinde cirit atan seyyar satıcılar başkan neden onları bir yere almıyor.- 3- ana alterler ve caddeler tek yönlü olsa trafik çok daha işlev hale gelmezmi sayın bayknım işin zor ama başarılmaz diye bir şey yok. ha birde şu kaldırımları işgal eden esnafa bir çözüm düşünüyormusun.

banner381
SIRADAKİ HABER