Arauanna okuyucusuyla buluştu.

Gerze Gündem’in bu yılın başında yeni bir dergi çıkarma kararı alarak başlattığı çalışma noktalandı.

Arauanna okuyucusuyla buluştu.

Arauanna artık bayilerde.

Dergicilikte büyük bir eksikliği gidermek ve bu alanda farklılık yaratmak için kolları sıvayan Siteniz Gerze Gündem’in, güçlü bir kadro kurarak hazırlattığı sizin derginiz, 5 Kasım 2011 tarihi itibariyle bütün gazete bayilerdeki yerini aldı.

Ayrıca yurtiçi ve yurt dışından dergiyi almak isteyenler [email protected] adresinden ya da 0 546 243 94 07 numaralı telefondan bize ulaşabilir. Biz de dergiyi adresinize kadar ulaştırabiliriz.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
uzaktaki gerzeli
uzaktaki gerzeli - 12 yıl Önce

Gerze gündemin "Büyük Kadrosu" ile yaptıgı dergi bu ise gerçekten olmamış sayın yogurtçu. Bir dergiyi sattıran kapaktır. O bile olmamış. Saygılar...

Etidör Notu: Dergimizi inceledikten sonraki düşüncelerinizse düzeltmemizde yardımcı olun, kapağa bakarak bu yargıya varmışsanız iç sayfalarını incelemenizi öneririz. Uyarılarınız için teşekkürler.

Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 12 yıl Önce

Ellerinize gönüllerinize sağlık.Baskı,içerik,resimler ve dizayn mükemmel.Eksik yok mu var.Olacakta.Bunlar gelecek sayılarda giderilebilir.Bir derginin uzun ömürlü olabılmesi,okuyucu kitlesinin çokluğuna,okunabilir ve aranır olmasına bağlıdır.Daha bir çok neden sıralayabiliriz.Bu kısa yorumumda sizlere önerim:İlçemiz,diğer ilçeler ve ilimiz Sinop hakkında çok geçmişe yönelik tarihi derinliklere değinmenin pek yararı olmuyor.Daha doğrusu genç kuşaklarca okunmuyor.Okunabilirliğini düşündüğüm en faydalı tarih yakın tarihimizdir.Buna çok daha fazla yer vermelisiniz.İlçemiz Gerze içinde yangın sonrası tarihi süreç çok önemlidir.Belgelidir.Canlı yaşayanları vardır.1919 tarihinde Ayancık Hükümet Tabibi Dr. Bahattin'in tuttuğu notlardan faydalanmalısınız.Emekli Öğretmen Mehmet Akın'dan ilçemizdeki Kuvay-ı Milli hareketlerinin yapılanması ve mücadelesinden örnekleri ondan öğrenebilirsiniz.Eksiklerinize gelince: Gerze sofrasında bayağı eksiğiniz var.Örneğin:Boranaşı,nohutlu ekmek,hamursuz tatlısı

banner381
SIRADAKİ HABER