Meclis Ekim Ayı Toplantısını Yaptı

5393 sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereğince, Gerze Belediye Meclisinin 2013 Ekim ayı toplantısı 02 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 14 00 de gerçekleşti.

Meclis Ekim Ayı Toplantısını Yaptı

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın sağlık rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamazken, Sadık Zor’unda ilçe dışında olması nedeniyle  meclis toplantısı 2 eksik üye ile yapıldı.. Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda Meclis Birinci Başkan Vekili Nihat Erdal Başkanlığında gerçekleşti. Toplantı Nihat Erdal’ın açış konuşması ile başladı. Bir önceki meclis karar özetinin tasdikinin okunmasının ardından Ekim ayı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Belediye Meclisinin Ekim ayı gündem maddeleri;

1-Belediyemiz 2014 yılı bütçe tasarısının plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesi talebi plan ve bütçe komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.
2-İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.
a- İsmail Mızraklı ve Zerrin Dolgun’a ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.
b- Salim Küçük’e ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.
c- Belediye Başkanlığına ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.
ç- Zülfiye Günbay ve müştereklerine ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.
d- Alaettin Şahin’e ait imar planı değişikliği talebi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne görüş sorulmasına oy çokluğu ile karar verildi.
3- İmar planı değişikliği taleplerinin görüşülmesi.
a- İlçemiz Sarıcaoğlu Mahallesi, 3 pafta, 1437 numaralı parselde kayıtlı taşınmaza ait imar planı değişikliği talebi
b- İlçemiz Abdaloğlu Köyü, 2 pafta, 141 ada, 2 numaralı parselde kayıtlı taşınmaza ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile imar ve bayındırlık komisyonuna havale edildi. Komisyonun raporu ve diğer maddeler karara bağlanmak üzere birinci birleşim kapatıldı. İkinci birleşim 03 Eylül 2013 Perşembe günü saat 11 00 de yapılması karara bağlandı.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 10:00
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER