Minik Trafik Gönüllüleri Eğitimlerini Aldılar.

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gerze Anaokulu İşbirliğinin Amacı Trafik Kazalarından Doğacak Can ve Mal Kayıplarının Önüne Geçmek.

  08. Mayıs 2012 Salı günü Gerze Anaokulu’nun trafik pistinde minik öğrenciler polis amcalarından trafik kuralları ile ilgili bilgiler aldılar.

Gerze İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça’ nın bizzat eğitmenliğini yaptığı çalışmaya, Polis Merkezi Başkomseri Ayhan Şardağ ve Trafik Şubesinde görevli polis memurları katıldılar.

Trafik kurallarıyla ilgili slâyt gösterisinin ardından piste çıkan öğrenciler, trafik işaretlerini, yaya ve taşıt kurallarını öğrendiler.

  Gerze Anaokulu Müdürü Gül Çakır, öğrenmenin en hızlı ve kalıcı döneminin okul öncesi dönem olduğunun bilimsel olarak kanıtlandığını ve bu dönemde verilecek trafik eğitiminin yararına inandığını söyledi. Görünüşte küçük, ama faydasının büyük olduğuna inandığı bu çalışmanın trafik kurallarına uyma alışkanlığının kazanılması yönünde önemli olduğunu belirten Çakır, trafik eğitim pistinin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanı Osman Belovacıklı olmak üzere yetkililere teşekkür etti.
Haber: Ahmet Özdemir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2012, 09:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER