Mustafa Çelik’ ten Annelere Anlamlı Ziyaret.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik başarılı judocuların annelerini ziyaret etti.

Mustafa Çelik’ ten Annelere Anlamlı Ziyaret.

  2012 yılı içersinde judo branşında; Denizli’ de yapılan Ümitler Türkiye Ligi terfi müsabakalarında Türkiye 3. lüğü elde ederek 1.lige katılan ilk takım, Mersin’ de yapılan Türkiye Ümitler Judo şampiyonasında Türkiye 5. liği, Cadet European Cup 12 Ümitler Avrupa Kupasında Avrupa 8. liği, Ankara’ da yapılan başken judo iller turnuvasında 2. lik,3.lük ve 5. lik,Malatya’ da yapılan Türkiye yıldızlar judo şampiyonasında 3.lük,İstanbul’ da yapılan 5.Üsküdar Spor Oyunlarında 1. lik ve 3.lük,Eskişehir’ de yapılan M.E.B.Liseler Türkiye judo şampiyonasında  3.lük elde ederek, il.bölge ve Türkiye başarıları elde eden başarılı sporcularımızın annelerine,Anneler Günü vesilesiyle İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik tarafından evlerinde ziyaret edilerek çiçek verildi.Çocuklarının başarılarından dolayı annelerini kutlayan Müdür Çelik annelere ;” onlar İl’ imiz Sinop’ u Türkiye’ ye ve Avrupa’ ya  tanıtma başarısını gösterdiler, sizler gibi bizlerde onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik judocularımızın yeni şampiyonlukların peşinde olduğunu, Türkiye Ümitler 1.liginde mücadele eden bayan judo takımımızın 11-13 Mayıs 2012 tarihlerinde Düzce’ de yapılacak 1.etap müsabakalarına katılmak üzere yolcu ettiklerini ifade etti.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR.......
HÜSEYİN BODUR....... - 12 yıl Önce

sayin i̇l müdürümüze en kalbi̇ duygularimla teşekkürü bi̇r borc bi̇li̇yorum..müdür dedi̇ği̇n i̇şte böyle olur makaminda oyran deği̇l başarili olanlari ve onlari yeti̇şti̇ren anne ve bbbalrini onure eden müüdür ve yöneti̇çi̇ beni̇m nezdi̇mde en i̇yi̇ yönetici̇di̇r...keşke her kes böyle davransa...saygilarimla.

banner381
SIRADAKİ HABER