Muhtar’ dan Plaket,

Köyüne hizmette emeği geçenlere plaket verdi.

Muhtar’ dan Plaket,

  Muhtar Celal Korkmaz Karlı köyünün çehresini değiştirmeye devam ediyor.

İlçemiz Karlı köyü muhtarı Celal Korkmaz hizmette sınır tanımıyor. Göreve başladığı günden bu güne kadar girişkenliği, bitmek bilmeyen azmi ve mücadeleci yapısıyla Devletin imkânlarından yararlanma becerisini göstererek köyünün altyapı sorunlarını neredeyse halleden muhtar Celal Korkmaz köyüne getirdiği hizmetlerle çevre köy muhtarlarına örnek oluyor.

  Köyünü ilçenin örnek köylerinden biri haline getiren muhtar Celal Korkmaz bu hizmetlerin köye ulaşmasında emeği geçenleri de unutmadı.

  Karlı köyü muhtarı katkılarından dolayı Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır ve Gerze Köy Hizmetleri Şefi Cemali Pehlivan’ a teşekkür ederek, plaket sundu.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
karlı ..
karlı .. - 12 yıl Önce

eminim o plaketı hak ederek almıstır verenlerede ılk once koy yollarını gezıp ona gore verselerdı keske yazık olmasaydı o plakete yollar yol degıl muhtar bey ılkonce yolları yaptır ıste ozamn bı plakette ben wercem sana

karlı köyü halkı
karlı köyü halkı - 12 yıl Önce

haklısınız devletın ımkanlarından cok ıyı yaralanıyor

NEDEN?
NEDEN? - 12 yıl Önce

yaykıl'da seçimlerde neden akp kazandı hala kafamı kurcalıyor.termik santral yapmak isteyen bir hükümet var ve bu hükümetin partisi yaykıl da açık ara 1 numara.ters geliyor.............

tebrik
tebrik - 12 yıl Önce

keşke osman başkanda karlı muhtarı kadar çalışsa

banner381
SIRADAKİ HABER