Şampiyonluğu Hediye Etti

Sinop Spor U17’lerine şampiyonluğu hakem Çinkılıç hediye etti.

Şampiyonluğu Hediye Etti

Sinop Bostancılı 80. Yıl stadında 27 Şubat 2016 günü oynanan Sinop Amatör küme U17 kategorisinde Sinop spor ve takımımız Gerze spor arasında, hakemler Salih Cinkılıç, İlker Şahin ve Metin Şentürk yönetiminde oynanan şampiyonluk maçında tam bir hakem faciası yaşandı.

Orta hakem Salih Cinkılıç uyguladığı taraflı yönetim, takımımız aleyhine verdiği haksız penaltı ile şampiyonluğu adeta Sinop spor U17’lerine hediye etti.

İlk yarısı berabere biten maçın 53.dakikasında hakem takımız aleyhine verdiği çok tartışılacak penaltı kararı ile maçın sonucunu adeta belirledi.1-0 Bu gölden sonra motivasyonu bozulan ve oyundan düşen 63 ve 75. dakikalarda kalesinde 2 gol daha gördü ve 3-0 yenik duruma düştü.

80.dakikada kazandığı çift vuruşu kaptan Samet ile gole çeviren takımımız Gerze sporun bu dakikadan sonrası çabaları maçı çevirmeye yetmedi. Golün sevincini yaşayan Erhan’ı kırmızı kartla oyun dışı bırakan hakem Cinkılıç seyircinin öfkesini de doruğa çıkardı. Muhtemel olaylar emniyet güçlerinin yerinde müdahelesi ile önlenirken, maç sonunda hakemler sahayı ancak polis nezaretinde terk edebildiler.

Her hafta bir maçta benzeri görülen ve facialardan kıl payı dönülen maçlara bakıldığında, bu hakemlerle bu ligin nasıl biteceği de, sporseverlerin merak ettiği bir diğer soru..









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 11:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
The
The - 8 yıl Önce

o hakem gerzeye gelecek

banner381
SIRADAKİ HABER