Sinoplular Azami Ölçüde Faydalansın

Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonu(KOSİDEF) Sinop lobisi oluşturmak ve Sinopluların yaşadığı toplumda güç kazanması için çalışmalarına devam ediyor.

Sinoplular Azami Ölçüde Faydalansın

KOSİDEF Genel Başkanı İbrahim IRMAK Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Haydar Demirkıran’ı ve Yönetimini hizmet binasında ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Haydar Demirkıran “Bizler bu sanayi sitesinin ve kooperatifin sadece seçilmiş yöneticileriyiz bu yapılanma ve küçük sanayi sitesinin asıl sahipleri Çayırovalılardır. Çayırova’lı vatandaşların bu yapıya sahip çıkması gerekiyor, çünkü bu kooperatif aynı zamanda Çayırova’nın geleceğidir. Bizler sadece bir küçük sanayi sitesi yapmak derdinde değiliz zaten, bizler aynı zamanda bir mesleki eğitim merkezi ve sosyal tesis kurma çalışmaları içerisindeyiz” diyen Başkan Demirkıran sözlerine şöyle devam etti; “Yapılması planlanan sanayi sitemiz toplamda 310 iş yerinden oluşacak, bunlardan 10 tanesi kooperatif yönetimine ayrılacak olup 300 esnafa yer tahsis edilecektir. Zaten normal şartlarda biz Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak dışardan gelen talepleri değerlendirseydik, emin olun şuan o 310 kişilik kontenjan dolmuştu fakat bizler şuan sadece Çayırova içerisinden alım kabul ediyoruz. Bizim planlamış olduğumuz yapı içerisinde özellikle bir Çıraklık Eğitim Merkezi olması şart, bu şartı da her alanda dile getiriyoruz, bununla birlikte sanayi içersinde bir kültür salonu da yapmayı planlıyoruz. KOSİDEF yönetimini nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KOSİDEF Genel Başkanı İbrahim IRMAK ise kooperatif çalışmalarının heyecan verici olduğunu ve Kooperatif kapsamında Çayırova’da yapılacak olan işyerlerinden yörede yaşayan Sinoplu esnafında azami ölçüde faydalanabilmesi için gerekli çalışmaları yapacağını kaydederek, kooperatif yöneticilerine başarılar diledi. IRMAK” KOSİDEF yörede yaşayan Sinopluların sosyo ekonomik düzeylerinin yükselmesi için imkan ve fırsatları takip ediyor ve bunları üye derneklerine duyuruyor. Amacımız federasyonumuzun tüzüğü kapsamında hemşerilerimize sahip çıkmaktır. Ziyaretinde bulunduğumuz kooperatif güzel bir projeye hazırlanıyor. Bu projeden yörede yaşayan Sinoplu esnaflarında azami ölçüde faydalanması ve bu muhteşem eserin meydana getirilmesi noktasında destekliyoruz. Kooperatif Başkanı Sayın Haydar DEMİRKIRAN’a ve değerli yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 10:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELI DEĞİL
GERZELI DEĞİL - 11 yıl Önce

kurtlar vadisi konsey toplantisi gibi olmus ışık sayisini arttirsalardi iyi olacakmis
saygilarim ve affinizla

Kadriye GENÇ
Kadriye GENÇ - 11 yıl Önce

bende sinop gerze'li olarak çayırovada böyle güzel faaliyetlerle sinop'un ve gerze'nin bu vesile ile dahada çok tanıtılacağına inanarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum.













banner381
SIRADAKİ HABER