Sinop’ta Yapı Denetim Firmaları, Bilgilendirildi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sinop ve ilçelerinde inşa edilen yapıların projeye uygunluğunu denetleyen yapı denetim firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sinop’ta Yapı Denetim Firmaları, Bilgilendirildi

  Yapı Denetim Kanunu'nda yapılan değişikliklerin değerlendirildiği toplantıda yapı denetim firmalarının temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

   Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, bu toplantıların birliktelik bakımından önemli olduğunu söyledi. Kurt, "Bu toplantılar belirli zaman aralıkları ile gerçekleştirilecek. 2013 yılı içeresinde çeşitli denetimler gerçekleştirdik. İnşaatlarda yetki belgesiz ustalar ile yetki belgesi numarası olmayan müteahhitler çalıştırılamayacak. Bu konudaki İşlemler Müdürlüğümüzce yürütülmekte yetki belgesi verilmesi ile ilgili işlemlerimiz sürüyor." dedi.

  Yapı Denetimi ve Yapı Malzemeleri şube müdürlüğü tarafından, Yapı Denetimi Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 10:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER