TEŞEKKÜRLER GERZE

BİZ SİZİNLE VARIZ, TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER GERZE
 gerzegundem.com ailesinin, internet habercilik ortamına yeni girmesine rağmen çok beğeni toplayan bir site haline gelmesi onurumuz ve gururumuz olmuştur. Bu duyguları yaşadığımız şu günlerde, bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza en içten şükranlarımızı sunmayı borç biliriz. Biz gerzegundem.com olarak, Gerze’nin gündemini, en canlı ve en doğru olarak size iletmeye başladığımız ilk günden bu güne hiç durmaksızın yenilikçi ve gündemi takip eden site olma yolunda ilerliyoruz. Elbette ki, siz değerli dostlarımızın bizimle olan birlikteliği de bu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerlememize yardımcı oluyor.

Sizin siteniz Gerze Gündem sadece haber yapmak için kurulmuş bir site değildir. Sitemizin ilk amacı, Gerze’nin en yaşanabilir yer olma yolundaki çabalarına bir katkı sağlamak, Gerzelileri bir arada toplayıp, sıcak bir aile ortamında sıkıntıları paylaşarak çözüm yolları bulmaktır. Dünyanın her neresinde olursanız olun, kendinizi Gerze Ailesinin bir ferdi olarak hissediyorsanız, Gerze’mize yapacağınız en ufak katkı karşılığını bulacaktır kuşkusuz. Bu ekonomik olabilir, politik olabilir, bürokratik olabilir ya da sadece manevi olabilir. Ama en güzeli yüreğinizin Gerze için çarpmasıdır. Bu dünyada düşman kazanmak çok kolaydır. Zor olan dost kazanmaktır. Biz zoru seçtik. Ve Gerze Gündem ailesi olarak her zamanda zoru seçeceğimizden emin olabilirsiniz.

Olumlu, olumsuz bütün yorumlarınızın bizlerin attığı adımlara ışık tutacağını bilmenizi istiyoruz.

Bu ara yeniliklerimizle sizleri şaşırtmaya da devam edeceğiz.

İşte bizim gurur kaynağımız, sizlerin tercihi istatistiklerimiz:


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail MUTAF
ismail MUTAF - 13 yıl Önce

ilk günden bu yana göstermiş olduğunuz istek azim ve çabaya 1,5 aylık süreçte 90 bin giriş mükemmel bir başarıdır. bence haberinizdeki zor olanı sectiğiniz yolun gerze için başlangıç olmasını gerzelinin, gerzeliyim diyebilenin , gerzeyi sevenlerin bir biliktelik adına sizin aracılığınızla ister politik ister siyasi ister maddi güçlerin bir araya gelerek yaşanabilir gelişen ve güzelleşen bir GERZE için çalışmasını proje ve girişimler geliştirmesini dilerim. bunun ilk ayağını ise bütün gerze derneklerinin bir araya getirilerek ortak bir hedef için çalışmasından geçeceğine inanıyorum. yolunuz açık alah yardımcınız olsun. iyi çalışmalar...

......HÜSEYİN BODUR........................
......HÜSEYİN BODUR........................ - 13 yıl Önce

MUSTAFA YOĞURTCU;Kardeşim bu siteyi kurarken sitenizin kimsenin değil GERZE nin sitesi olacağını telefonda söylemiştin bemnde öyle kalmanızı riça etmiştim ..Bu akşam bir kişiden ÖZEL NUMARA adı altında bir telefon geldi.Orada;tekel barakalrına acılan teksstildeki işçilerinekim 2010 dan beri sigortasız çalıştırıldığı ve bazı konlarda iş kurla ilgili haksız işlemler olduğunu sana bildirmiler bana bir tanıdığımda bu konuda bilgi vermişti inanmamıştım sana gelmişler ve bu konuda yardım istemişler ve siz onu yayınlaömmamışsınız o yorumları es geçiyormuşsunuz....adam isimini veremedi ama çok duygulu olduğu belliydi ağlamaklı konuşuyordu rol yapmıyordu abisibi neden yorumlarını yayınlamadın...???? ben senin amirin değilim ama abinim.Bu dava EKMEK davası senin bunda katkın çok olmalı ayrıca YAYKIL ÇÖPLÜĞÜ HALA YANIYORMUŞ...Bu haberleri hiç duyamıyoruz yegep ve belediye bum konuda ne dedi, ne olacak bizleri gurbette bilgilendirmiyorsun...SENDEN OLUMLU BİR CEVAP BEKLEDİĞİMİ BİLESİN.

yorumcu
yorumcu - 13 yıl Önce

inşallah gerze tvde olur

atakan
atakan - 13 yıl Önce

eklediğin istatistik raporu 22/12/2009 yılına ait kime ait olduğuda belli değil sahtekarlık yapmasanızda adam gibi gerçekleri yazsanıza.
sahtekarlar nerden çaldınız bu raporu
Etidör notu: istatistik raporunu sitemizin yönetim panelinden olduğu gibi indirdik, yüzeysel değil dikkatli okursanız anlarsınız. Veya büromuza uğrayın yönetim panelinden bir zat bakın.

banner381
SIRADAKİ HABER