Teşekkürler Sayın Abdullah Batur.

28 Ocak 2012 Cumartesi günü Gerze limanı ile yapmış olduğumuz Balıkçılar yine çaresiz başlıklı haberimize Sinop İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan vekili Abdullah Batur duyarsız kalmadı.

Teşekkürler Sayın Abdullah Batur.

 İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan vekili Abdullah Batur Gerze Gündem Haber büromuzu arayarak Gerze’nin sorunlarını dile getirmemize teşekkür etti. 28 Ocak 2012 Cumartesi günü yapmış olduğumuz Balıkçılar yine çaresiz haberimizi inceleyerek Gerze limanının yapıldığından bu güne kadar amacı doğrultusunda hizmet vermediğini dile getiren Abdullah Batur Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’e bir dilekçe sunarak ziyaretinde bulundu.
 Sinop İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan vekili Abdullah Batur ve Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’le gerçekleşen ziyaret sonrası Abdullah Batur Gerze Gündem Haber Yayın Yönetmenimiz Mustafa Yoğurtçu’yu telefonla arayarak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Gerze limanı ile çıkan son haberler doğrultusunda sunmuş olduğum dilekçeyi Sayın Valimiz Dr. Ahmet Cengiz Samsun Ulaştırma Bölge Müdürlüğüne havale ettiğini ve kendisininde konu ile ilgili bir zat yakından takipçisi olacağını söyledi. Sayın Valimiz Dr. Ahmet Cengiz’e göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı siz Gerze Gündem Haber aracılığı ile teşekkür ederim dedi.
Sinop İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan vekili Abdullah Batur sunmuş olduğu dilekçe.
                                                                          VALİLİK MAKAMINA
                                                                                                             SİNOP
Gerze balıkçı barınağı, hâkim rüzgârlara ( Lodos, Poyraz ) açık olduğundan maddi zararlı afetlere sebep olmaktadır.
Amaca hizmet etmediği defalarca belirtilen ve görülen Gerze balıkçı barınağının, köşk tarafından değirmen bölgesine uzanan mendireğin 150mt uzatılmasıyla poyraz denizlerinin etkisinin giderilip balıkçı barınağının güvenli liman haline geleceği, iskele ayaklarına yapılacak setlerle de lodos denizlerinin engelleneceği bölgeyi iyi bilen balıkçılar tarafından ifade edilmektedir.
Sayın Valim; Konunun Ulaştırma Bölge Müdürlüğüne iletilip gerekli teknik araştırmaların yapılması ve Gerze balıkçılarının mağduriyetlerinin giderilmesi için gereğini arz ederim. 30.01.2012


                                                                                                      Abdullah BATUR
                                                                                                      İl Genel Meclis Üyesi  
                                                                                                      CHP Gurup Başkan Vekili


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 19:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
haluk
haluk - 12 yıl Önce

duyarlılığınız ve sorumluluk bilincinizi takdir eder, teşekkürlerimizi sunarız sayın abdullah batur

yeşim
yeşim - 12 yıl Önce

emeği geçen ve geçecek olan herkeze teşekkür ederim.bu sorun yıllardır bizleri üzmekte,eşimi üzmekte lütfen çözüme kavuşsun.herkee,sayın batur'a ve valimize teşekkür.selamlar.

Kuzeysu
Kuzeysu - 12 yıl Önce

gerze ilçemizdeki barınak ve balıkçıların sorunlarını ilgili yerlere taşıyarak sorunun çözümü için çaba sarfeden sayın chp grup başkan vekili abdullah batur a teşekkürler.

peykann
peykann - 12 yıl Önce

sayin abdullah batur ve sayin valimizin ilgilerine çok teşekkürler.

geçilmez
geçilmez - 12 yıl Önce

sayın valimizin ve il genel meclis üyesi chp grup başkan vekili abdullah batur a sorunlarımıza çözüm aradıkları için teşekkür ediyoruz.

geçilmez
geçilmez - 12 yıl Önce

sayın valimizin ve il genel meclis üyesi chp grup başkan vekili abdullah batur a sorunlarımıza çözüm aradıkları için teşekkür ediyoruz.

banner381
SIRADAKİ HABER