Sahil Güvenlik'ten Trol’lere denetleme.

Sinop Limanı’nda görevli 72 nolu Sahil Güvenlik botu Sinop çevresinde trolle kaçak balık ve standartlardan küçük balık avlayanlara göz açtırmıyor.

Sahil Güvenlik'ten Trol’lere denetleme.

  Bugün akşam saatlerinde Gerze limanına gelen Sahil Güvenlik botu Gerze sahillerinde trol avcılığı yapan balıkçı teknelerini denetledi. Edinilen bilgiye göre denetlenen beş kayıktan üç’ünü standartların altında balık avladığı gerekçesi ile 37 kasa muhtelif balıklara el konularak ceza kesildiği öğrenildi.
  El konulan 37 kasa muhtelif balıkları Sinop milli emlak’a teslim edildiği edinilen bilgiler arasında.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2012, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR.........
HÜSEYİN BODUR......... - 12 yıl Önce

sahil güvenliği tebrik ediyorum bu gözü doymaz, deniz canavarları değilmi türki̇ye nin her yerinde balıkların tamamen yok olmasına sebeb....gözünün yaşına bakılmasın bakanlar namewrtir, vatana ve milete karşı sorumluluğunu hangi makam getirmiyor bundan ne şekilde olursa olsun sonuna kadar kim mücadele etmiyorsa namerttir,onursuzdur, haindir....çok sevindim gayet iyi oolmuş buralarda balık hallerine gidip standart ölçülerin hariçinde balık tutanlara ger safhada cezai işlem yapılmaktadır bunu belediye zabıtası an be an yapmaktadır acırsam şerfsiz olayım.emeği gecenlerden allah razı olsun, saygılarımla.

banner381
SIRADAKİ HABER