Teşekkürler Semra Atınç

Gerze Atatürk İlçe Halk Kütüphanesinde yapılan çalışmalar incelendi.

Teşekkürler Semra Atınç

  9 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 15 00 de Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç, Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğü Planlama Şube Müdürü Şule Aygün, Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel, Sinop Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Semra Yalçın ve Gerze Atatürk İlçe Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş ilk olarak Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Gerze Atatürk İlçe Kütüphanesinde gelinen nokta ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Saat 15 30 da Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç ve Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’la birlikte Gerze Atatürk İlçe Halk Kütüphanesine geçildi. Kütüphanenin bütün birimleri gezilerek incelemelerde bulunuldu. İncelemeler esnasında Kütüphane Müdürü Suat Altuntaş kütüphanenin bütün birimleri, çalışmalar ve gelinen nokta hakkında bilgi verdi.
Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç konuşmasında,” El birliği ile güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Gerze’ye ilçe standartlarının üstünde bir kütüphane kazandırdık.” dedi. Atınç sözlerine Türkeli ilçesinde de çalışmalar yaparak buraya da kütüphane kazandıracaklarını belirtti.
Kütüphanede yapılan incelemeler sonunda Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısının dikkatini çeken Yakup Ağa Konağına geçildi. Yakup Ağa Konağının bütün katları gezildi. Yakup ağa konağının mimarisinden çok etkilenen grup binaya bir fonksiyon kazandırılması yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi. Yakup Ağa Konağının gezilmesinden sonra saat 16 00 da Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç, Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğü Planlama Şube Müdürü Şule Aygün, Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel, Müdür Yardımcısı Semra Yalçın ve Gerze Atatürk İlçe Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ederek verdikleri destekler için teşekkür ettiler.
Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç konuşmasında,” Sözünüzü tuttuğunuz ve bize her konuda destekte bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz. Eski Öğretmenevini başkanımızdan istediğimizde bizlere "verdim gitti" demişti. Şimdi gelinen noktada Gerze' ye el birliği ile çok iyi bir Halk Kütüphanesi kazandırmış olduk.” dedi.
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında, “Bu çalışmalarımız ve tüm çalışmalarımız Gerzemiz içindir. Kazanan Gerze oldu. Gerze’ye çok fonksiyonlu bir Kütüphane kazandırılmış oldu. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 
















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 19:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ülkemizin geleceği olan kardeşlerimizin güzel ve temiz bir ortamda araştırma ve çalışma yapacakları bir mekan ortaya çıkmış emeği geçenlere teşekkür ederim .sayın editör kütüphanemizin eski halini de yayınlarsanız yapılan işin ne kadar yerinde bir çalışma olduğunu daha iyi anlarız yıllardır bunun mücadelesini veren ilçe kütüphane müdürümüz suat altuntaş a kütüphane ile alakalı haberleriniz için gerze gündem haber ede ayrıca teşekkür ederim

banner381
SIRADAKİ HABER