Trafikçiler Radara Takıldı

139 km hızla radara yakalanan sürücü trafikçilere kendisinin kim olduğunu sordu.

Trafikçiler Radara Takıldı

AK Parti Karabük eski milletvekili ve şimdi kalkınma Bakan yardımcısı olan Mehmet Ceylan’ın eşi Sinoplu Zahide Ceylan’ın, Sinop-Gerze yol güzergâhı üzerinde 139 km hız ile radara yakalandığı ve kendisini durdurup uyarmaya çalışan görevli trafik polislerine “ Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? “diyerek, çıkıştığı ve bu nedenle kısa süreli bir tartışma yaşandığı iddia edildi.

Bu olaydan bir gün sonra da Zahide Ceylan’a ceza kesen 1 komiser ve 2 trafik polisinin Gerze İlçesi’nden alınarak Komiseri merkeze polis memurlarını Sinop’un başka bir ilçesi olan Durağan’a gönderildikleri ve polislerin eşleri ile çocuklarının Gerze de kaldıkları ileri sürüldü. Zahide Ceylan 2013 yılında da Barolar Birliği başkanı Metin Feyzioğlu ile bir tren yolculuğu esnasında tartışmış ve bu olay günlerce ulusal medyanın gündemine oturmuştu.

Kaynak: Halksesi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 09:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Y:OZAN
Y:OZAN - 9 yıl Önce

Allah c.c. insani diplomali cahil yapmasin amin,insan biraz saygili olur ama nerde?
kendilerini kaf daginda sanan kibirli egoistler.sen önce seni koruyan devletin polisine hakaret edecegine bi aynaya bak .

DURSUN ERCE
DURSUN ERCE - 9 yıl Önce

anlamadiğim bi̇şey var bu hanfendi̇ dokuz aylik deği̇lmi̇ bi̇zden neyi̇ farkli

mustafa
mustafa - 9 yıl Önce

biraz saygı lütfen biraz duyarlı olalım.. siyasilerin eşlerine çocuklarına tolerans tanımayalım.. polisimizi askerimizi biz koruyalım. yetkililere sesleniyorum o polislerin yerini değiştirmeyin sahip çıkın.. işini düzgün yaptığı için onları destekleyin.. onun bunu çocuğu karısı kızı diye ayırım yapmayın.. insan olun biraz

metin u.
metin u. - 9 yıl Önce

Allah kahretsin ettsin böyle adaletsizligi, polislerimize ancak biz halk olarak sahip cikabiliriz. insAllah polis arkadaslarimiz en yakin zamanda eski görev yerlerine geri gelecekler.

demir
demir - 9 yıl Önce

memur nasıl görev yapacak madem siz önemli bir zatsınız,topluma örnek olacak davranışı sergileyip hız kurallarına uyayadınız, ihlalal yapmanında sonucuna katlanacaksınız insanlara hakaret etmenin tehdit etmenin öbür dünyada ve bu dünyada hesabını verirsiniz..........

emrah
emrah - 9 yıl Önce

kendisini hukuk ve kanundan üstün sanan akpli şuursuzlardan tez zamanda kurtulmamız dileği ile sandığa bekleriz...

Y:OZAN
Y:OZAN @emrah - 9 yıl Önce

bireysel suc ayridir,toplumsal ayridir kisinin a - veya b partili olmasinin ötesinde kisinin toplumun bir kismini önyargiyla yaklasimi ayri bir insanlik sucudur,untulmasinki her toplumun icinde toplumu bozmak isteyen,veya bozan ayri bir toplum hep var olmustur,ve olmayada dvm edecektir.bunu bu son dönemde dahada net bir sekilde gördük.kimin kim oldugunu,kimlerin ülke yararina calistigini veya garet sarfettigini.hz ali efendimizin bir sözü var kalp kör olunca gözlerin görmesi bir fayda etmez.

banner381
SIRADAKİ HABER