Turizm Haftası yerel yemeklerle kutlandı.

15-22 Nisan Turizm Haftası Kutlamaları 19.04.2012 günü saat:10.30’ da ilçemiz Demokrasi Parkında yapıldı.

Turizm Haftası yerel yemeklerle kutlandı.

  Kutlamaya Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Komiser Yrd. Kadir Yılmaz, Çalık Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar, Gerze Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve adı geçen okulun öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

  Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi tarafından organize edilen hafta etkinlikleri adı geçen Lisemiz tarafından hazırlanan program gereği, halkımızın da katılımı ile ilçemiz Demokrasi Parkında gerçekleştirildi.

  Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Okul Müdürü Hilal Soydan’ ın açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerden Taner Terim’ in şiirini okumasından sonra, yine aynı okul öğrencisi Aysun Yalçın Turizme Önem Verin isimli şiirini okudu. Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları ekibinin folklor gösterilerinin ardından Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinin bu yıl ilk defa hazırladıkları yöresel yemeklerimizden yoğurtlu mısır çorbası, peksimet, pekmezli un helvası, yayık ayranı ve turşudan oluşan menü konuklara dağıtıldı, büyük beğeni kazandı.

İkramın ardından program sona erdi.  
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2012, 12:29
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER