Yeni yılın ilk ödülleri.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Gerze Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü personeli ve Gerze ilçe Müftülüğü personelini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Yeni yılın ilk ödülleri.

 Gerze Kaymakamı Metin Kubilay 10 Ocak 2012 Salı saat 9.30 da Gerze Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü personeli ilçe müdürü Mehmet Karadeniz, ziraat mühendisi Özbay Akkaş, mühendis Hasan Mutlu, sağlık veteriner teknisyen Salih Atik ve şoför Sebahattin İnce’ye 2011 Yılı içerisindeki başarılarından dolayı başarı belgesi verdi.

 Gerze Kaymakamı Metin Kubilay  İlçe Müftülüğü personeli İlçe Müftüsü Ömer Yay, İlçe Vaizi Ramazan Şen, Kur’an kursu öğreticisi Aynur Kaya, Azize Balcıoğlu, Gülnur Şen, V.H.K.İ. Celal Şenaslan, Zeynep Keskin, şoför Ali İhsan Akgün, İmam Hatipten Mustafa Geniş, Bayram Karakaş, Ali İhsan Dinç, Dursun Bostancı, Müezzin Kayyım ve Celal Bilaloğlu’na aynı gün Saat 10.00 da başarı belgelerini verdi.
Gerze Kaymakamı Metin Kubilay
konuşmasında 2011 yılı içersinde göstermiş oldukları gayret ve özveriden dolayı tüm personeli kutladı. 2012 yılında'da başarılarının devamını diledi.





















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2012, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
meraklı
meraklı - 12 yıl Önce

acaba bu ödül verilirken uygulanan kriter nedir neye göre başarılı başarısız yada en başarılı

banner381
SIRADAKİ HABER