7-12 yaş grubu terfi etti.

Gerze esnaf spor kulübü’nün 7-12 yaş grubu Taekwondo sporcuları bir üst kuşağa terfi etti.

7-12 yaş grubu terfi etti.
  Gerze Esnaf spor kulübü bünyesinde antrenör Murat Mehenkli tarafından verilen Taekwondo eğitimi, tüm yıl boyunca devam ederken, yılda toplam 3 defa olmak üzere 4 ayda bir de kuşak imtihanları yapılıyor. Sporcular beyaz kuşakla başlayarak terfi kuşak sınavları sonucuna göre sarı, sarı-yeşil, yeşil, yeşil-mavi, mavi, mavi- kırmızı, kırmızı, kırmızı- siyah ve siyah kuşak alarak terfi ediyorlar.

 Saat 14.00’de Gerze kapalı spor salonunda gerçekleşen sınava gözlemci olarak Murat Mutlu ve Gerze Esnaf spor as başkanı Uğur Çetin katıldı. Sporcu yakınlarının dışında tribün’ün boş kaldığı gözlerden kaçmadı.

 Terfi kuşak sınavı sonucuna göre Ömercan Gül, Kaan Kaptan, Berkay Tunç, Ahmet Uğur Şahin, Tunahan Karagülle, Zeki Samet Doğru, Gaye Şahin, Rümeysa Tiryaki, Muhammet Can Gümüş, Yakup Kalafat, Buse Yütük, Burak Yütük, Ogün Barış Altun, Hilal Şensoy, Damla Olcay Güney, Melih Tiryaki, Murat Sönmez, Cenk Aydın, Çağatay Çelik, Ilgın Belovacıklı ve Azra Ergün olmak üzere toplam 21 sporcu çeşitli renklerdeki bir üst kuşağa terfi etti. Sporcular toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sınav sona erdi.






















































































































































































Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2012, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
ömercan
ömercan - 12 yıl Önce

hedef türkiye şampiyonası.....

banner381
SIRADAKİ HABER