Yenikentlilerden dayanışma gecesi

Esenler’deki Yenikent Beldesi Ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Kültür Derneği dayanışma ve yardımlaşma gecesi düzenliyor.

Yenikentlilerden dayanışma gecesi
23 nisan cumartesi saat 19-24 arası esenlerde can düğün salonunda yapılacak olan;dayanışma ve yardımlaşma gecesine, Çetin Alkan, Gurbetçi Ali ve Abdullah Karaman sesleriyle renk katacak.
Dernek, davul zurna ekibi ve sürpriz sanatçıların da sahne alacakları geceye gurbetteki Sinopluları davet ediyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÜNAL BAYRAK
ÜNAL BAYRAK - 13 yıl Önce

SEVGİLİ HEMŞERİLERİM DÜZELEMİŞ OLDUĞUMUZ BU GECEDE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ.BİZ YENİKENTLİLER OLARAK İSTANBULDA HEMŞERİLERİZMİZLE İÇ İÇE OLMAK ,YAKINLAŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN BU GECEYİ DÜZENLİYORUZ.TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR...

Arslan.DUMAN
Arslan.DUMAN - 13 yıl Önce

İlk önce Mustafa kardeşime bizede köşesinde bir yer ayırdığı için teşekkür ederim. YENİKENT BELDESİ VE ÇEVRE KÖYLERİ ESENLERDEKİ DERNEĞİMİZİN YARDILAŞMA VE KAYNAŞMA GECESİNDE TABİKİ DOSTLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE GURUR DUYARIZ BİRLİK VE BERABERLİK YENİKENT İÇİN MEMLEKETİMİZ İÇİN 23.NİSAN ESENLER ATIŞALANI CAN DÜĞÜN SARAYINDA BULUŞMAK ÜZRE HOŞCA VE DOSTCA KALIN .

Arslan duman
Arslan duman - 13 yıl Önce

İlk önce bizede köşesinde yer ayırdığı için Mustafa YOĞURTCU kardeşime teşekkür ederim derneğimizin 23.NİSAN SAAT 19.24 arası düzenlemiş olduğu geceye bütün hemşerilerimizi bekliyoruz herşey birlik ve beraberlik için memleketimiz için yenikent için

mehmet sayar
mehmet sayar - 13 yıl Önce

gerze gibi güzel memleketimden uzakta, iatanbul gibi metropolde kendimizi yalnız hissetmemek için hep birlikta olduğumuzu görmek bize güven verecektir.

 ....HÜSEYİN BODUR......
....HÜSEYİN BODUR...... - 13 yıl Önce

Mustafa kardeşim telefonda söz verdiğin gibi görevinizi derneğimiz adına yerine getirdiğinizi görmekten mutlu olduğumu ifade ederken siteniz arcılığıyla;GECEMİZE KATILAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE, SİYASETÇİLERİMİZE, DERNEK BAŞKANLARIMIZA,İL, İLÇE, KÖYLÜLERİMİZE, ARKADAŞ, DOST VE HISIMAKRABALARIMIZA EN KALBİ DUYGULARIMLA TEŞEKKÜR EDİYOR, SAYGILAR SUNUYORUM...YEN.DER. 4. 5. VE 7. DÖNEMN YÖNT .KRL . BAŞK.

banner381
SIRADAKİ HABER